Merhabalar;
Forumun yıllardır takipcisiyim, hem BDV okuyucusu hem diğer alanlardan yararlanan biriydim.
Uye oldum sonunda.
2 gun once gebe olduğumu oğrendim, 8 yıllık ilişki sonucu 7 aylık evliyim, 6 haftalıkta hamileymişim. Buraya kadar işin mutluluk kısmı.
Tabii biraz da endişe, 28 yaşındayım hem erken gibi hem gec gibi geliyor bir suru soru var kafamda calışıyorum, nasıl yapacağım vs vs ? Bu cok uzun bir dert.... İkincisine gelince de
Evimiz 3 oda bir salon, oturma odamız var yatak odamız var bir oda boştu taşındığımızda diğeride salon zaten. Ayrıca bir kilerimiz var, kullanılmayan eşya dolu. Bunları anlattım cunku evde kedimiz var bu eve taşındık taşınalı bizimle ve burada buyudu minicikti aldığımızda o da şuan 8,5 aylık falan oldu.
Boş odaya onun kumunu yemeğini ve suyunu koyuyorduk, orda uyuyordu vs.. Şimdi orası cocuk odası olacak tabii ki ancak kedimizi o odadan nasıl soğuturuz? Kedimize de kileri ve kullanmadığımız wc yi(alaturka) kapattırıp yeni yer yapacağız.
Bu konuda tecrubeli olan var mı? Kumu taşındığı icin yerlere pisleme sorunu olur mu? Yada alışamama / bocalama ve depresyon gibi sağlığına etki edecek bir şey? birde bir anda mı taşımalıyız , alıştıra alıştıra mı? Yontemi olan var ise fikir bekliyorum.
Teşekkurler
Telaş, mutluluk, endişe her şey birbirine girdi
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Telaş, mutluluk, endişe her şey birbirine girdi