Merhaba bdvye tam olarak uygun bir konu olmadığının farkındayım ama artık dert yanmaktansa derdime care olmaya geldim sizin de desteğinize ihtiyacım var. Mune abladan da konumu taşımayıp bana destek olmasını rica ediyorum. Umarım beni kırmaz. Bir onceki konumu biliyorsunuz. Goz rahatsızlığımla ilgili kp kalbimi kıran laflar etti. Ona gore birşey yapamam ve cocuğuma bakamam. Ayrıca annemin beni sanırım oğluna yamadığını falan duşunuyor. Cunku ona gore bu rahatsızlığım onlara soylenmeliymiş ki o zaman zaten evlenmemize izin vermeyecekleri de ortada. Şu zamana kadar kolay bir hayatım olmadı. Babam liseye gectiğim yıl vefat etti. Maddi durumumuz hep kotuydu. İlkokulda 50 Kr harclık verirdi annem sadece simit alabilirdim. Lisede de oyle simit ayranla gecti ama bundan cok bir şikayetim olmadı. Universite kazandım PDR diplomam var gecen yıl mezun oldum ve yazın evlendim şu an 7 aylık hamileyim. Yapmam gereken cok şey var. Belki de az zamanım var. Cunku yaşım arttıkca gormemi kaybedebilirşm tamamen. O yuzden bir an once yapmam gerekenleri yapıcam. Cocuğuma ornek bir anne olmak istiyorum. Benimle gurur duysun istıyorum. En cok istediğim şey atanmak tabi ki. Kendi paramı kazanmak. Ondan once de kucuk hedeflerim var. Burada gunluk yaptıklarımı paylaşmak istiyorum. Benimle birlikte kendine hedef koyup ilerleyenler olursa da cok mutlu olurum.
1. Kpss calışıp atanmak. Bu seneye gercekleştirmeyi umduğum hedef. 85 puan yapmam gerekiyor. Ve seneye kpssye girdiğimde bebeğim 1 yaşında olacak. Yani bebekle kpss calışmak durumundayım.
2. Yeni evliyim. Hamile ve baya bir rahatsız da olunca biraz da tecrubesiz henuz akrbaa harici cetrefilli bir misafir ağırlamadım. Haftaya bunu aradan cıkarıp guzel bir sofra hazırlayabildiğimi gormek istiyorum. 31 haftalık olucam.
3. Ev işlerini duzene sokmak ve evin genel olarak temiz olmasını sağlamak istiyorum. Bu genel manada oldu sayılır.
4. Halk eğitim merkezinde aile eğitimi kursuna yazılmıştım. Haftaya yeterli sayı olursa ona başlayacağım. Otobusle iki gun gidilecek ve yol yarım saatten biraz fazla suruyor. Umarım yapabilirim.
5. Hamilelikle ilgili kitaplarım var. Onları okumak ve cocuk bakımı videolarını izlemek. Şu yeni annelere mucize cozumler kitabi 150. Sayfasındayım. .
6.namazlarımı duzenli olarak kılmak ve ilmihal okumak.
Evet oncelikle bebekle birlikte ders calışıp kazananları duymak gormek istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden cok teşekkur ederim hepinize.