Elimde ki poşeti gordu cocuklar tabii bende hadi eve cıkalım dedim yok biz oynucaz dediler. Bende cıkardım 2 sine birer tane yumurtadan verdim, diger cocuga da annen nerede annenden once izin almamız lazım once kendimi tanıtayım cunku yabancılardan birşey almazsın sen akıllı bi cocuk oldugun icin annen izin verirse sen de istersen sana da veririm dedim. Annesini gosterdi. Yanına yaklaşıp ‘ merhaba ben ilyeda x ablanın aile dostuyum. Ona geldim cocuklar elimde gorup isteyınce onlara cikolata verdim sizin cocugunuzun bi rahatsızlıgı falan var mıdır bilemedim eger yoksa ve izniniz olursa ona da ikram etmek isterim dedim.
O da bana sert bi şekilde yok istemiyoruz biz size afiyet olsun dedi. Bozuntuya vermedim peki dedim ilerledim. aglama sesine dondugumde cocugunu tokatlıyodu. Muhtemelen cocuk cikolata icin agladıgından Mudahele etmedim x ablanın kapısı caldım onu gorunce ister istemez goz yaşlarım aktı. Benim yuzumden cocugu dovdu dedim anlattım acaba bi rahatsızlıgı mı var diye sordum. O da bana takma o hep oyle site de kavga etmedigi kimse yok normal degil o dedi. Bu beni hic rahatlatmadı. Cok uzgunum nerde hata yaptım ben diye duşunuyorum. Ben şimdi o cocugu hic unutamam, cikolatadan da yemedi canı cekmiştir

Benim cocugum yok ince duşunmemiş olabilirim sizden bu konuda ki hatamı soylemenizi istiyorum.