Bugun kocam ben bir kafede buluştuk.cay ictik.bosanma ayrıntılarını konuştuk.ben mahkeme masrafı 5300 lira yaptım.anlasnali olsa 1250 lira odeyecektim.kalan tutati ondan istedim olmadı.2650 odeyecekmis.
Nafaka icin maaşı 7300 falan.800 liradan ısrar etti.ben kabul etmedim.bakici masrafinin yuzde yetmisini ayrıca oderim demişti ama bu benim tarafımdan kabul edilmedi.sabit bir rakam olsun dedim.cocuk 4.5 yaşında.
Pek ağladı.kendini acindirdi.param yok vs dedi.
Arsadan arabadan hak istemicem 50000 liralık tazminatı geri cekilen vs bunları istedi.tamam dedim.
Sonra evden de mesajlastik.yeter ki bosanalim 1500 odeyeceğim dedi.bu sefer canım sıkıldı.anladim ki iş tam bitme noktasında insanın ici aciyomus.aglayacak gibi oldum gozlerimi cevirdim vs.
Ote yandan boşanmayı geri ceksem ve donsem o eve bu sefer yine tartisicaz.iliski hep sorunlu idi.son mahkeme surecinde karşılıklı derin yaralar aldık.bosanmamayi deli gibi istedim ama bu ilişkinin sonu yok beni sevmiyor.eminim.
P.tesi bitirelim bu işi.avukata yazdiralim protokolu dedi.taktikmi yapiyo bilmiyorum.
Ben bu surecte paranın onemli oldugunu paran olmasa oz annenin bile seni.kabil etmeyeceğini oğrendim.aci tecrube idi
Uvey babam nafaka alma peşini bırakmaz diyodu.almasam bu sefer uvey babaya muhtac olacak.esimdrn daha fazla psikolojik şiddet uyguluyordu.en azından 1500 lira ile cocuğun bakıcısı masrafları karşılanır.ve 5000 lira ile cocuğumla kimseye muhtac olmadan yaşam kurabilirim
Yoksa ona bu nafakayı isteyerek haksızlık mı ediyorum.simdi.bunlati duşunuyorum.ama ben kimseye muhtac olmak istemiyorum.kendi ailemle de irtibatı koparaacagim.ne diyorsunuz 1500 lira nafaka cok mu bakıcı vs olacak.burada 1250 ye bakılıyor cocuk.gerci seneye okula baslucak ama yarım gun yine bakıcı lazim