Kizlar asagilamadan fikir verirseniz sevinirim..
Aksam esimin yengesi gelini ve ogullari otururken gelin kendi esinin bir bayanla nasil laubali konusup baktigini anlatti esimde biranne oyle bisey yapsam yasatmaz beni dedi falan,sonra benim nisandada bir anne esin kizlara nasil bakiyodu falan dedi ki boyle birsey olmamisti gulduk tabi tabi falan dedim ama asil sikinti bu laftan sonra cikti ben ciddiye almayinca hatta birini ahirin oraya goturdu dedi bende kayislar koptu senin bu tarz seyleri kacinci soyleyisin dedim oyle bir sey yaptiysa Allah belasini versin ama cok sinirlenmistim ve aglamak uzreydim tabi evde buz gibi ruzgar esti esim bisey demedi ama basbasa kalinca cok kizdi gururunu kirmisim o kelimeyle ozur diledim sinirle agzimdan kacti dedim ama yok ozur dilesen nolcak kalbim param parca dedi ve 15 yillik evliligimizin icine ettin dedi...suan cok mutsuzum olafta benim kalbimi parcaladi ama esime daha cok uzuluyorum nasil gonlunu alsam bir anlik sinirle soyledigim bir kelime ama yok simdi ayri odada yatiyor hazmedemiyorum onu uzdugum icin cok uzgunum akil verin nolur
Patavatsiz ben..
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Patavatsiz ben..