Hanimlar merhaba...

Ben aldatildim oyle siddet vs filanda olamadi esim tarafindan konuda acmistim baba evindeyim meslegim ve işim yok.bir evladim var allah bagislasin... gelelim soruma

Bir gun iyiyim bir gun degil ama uzuldugum konu esimi kaybetmek degil onun ugruna kaybettigim zamanima degmeyecek bir insana deger verdigim icin uzuluyorum onun yuzunden evlenip ayrilmis yaftasi yemek beni uzen. Cocugumu tek basina buyutmek ona yetememeyi dusunmek onu koruyamazsam iyi yetistiremezsem korkusu beni uzen... bazende diyorum ki amaaaaannnn yasandi ve bitti başıma gelecek varmış diyorum.. maddi acidan kaybettigim bosey yok ama manevi acıdan bakacak olursam OZGUVENIMI insanlara olan GUVENIMI eski NESEMI kaybettimmmmmm....

Ben artik iki kisiyim iki kisi duşunmek zorundayim ailem cok sukur ki arkamda biraz puruzlude olsa ama bende birsey eksik ne bilmiyorum disardan okumaya karar verdim okulumu bitiricem ardindan kpss vs dusunuyorum simdilik cok cok paraya ihtiyacim yok bu zamani derslerime ayirmam lazim. Burasi tamam.

Peki ya o kaybolan ozguvenim nasıl gelecek ben kendime cok acıyorum kendimi yasadiklarimi anlatsam aglamaya basliyorum kendimi savunurken yaptığım fedakarliklari anlatırken agliyorum sesim ellerim titriyor ayaklarim tutmuyor ama bu bende hep olan birseydi bekarkende....
Nasil dimdik guclu bir anne olunur annem babam her zaman yanimda olmiycaklar cocuguma nasil iyi bir rol model olurum kendimi daha iyi nasil ifade edebilirim insanlara karsi oneri bekliyorum..

Birde kitap onerileriniz var mi benim gibi hissedipte su kitabi okudum bana cok iyi geldi diyen..

Herkese cevap veremeyebilirim cocugumla ilgilenmek zorundayim ama tek tek yorumlarinizi okuycam mutlu gunler.....