Oncelikle merhaba hanımlar
Ben yaklaşık 3 yıllık evliyim ailelerin tanışması başlarda kultur farkı sebebiyle duğunumde dahil hep sorunlu gecti ama eşimi seviyordum oda beni seviyor diye her şeye goğus gerdim gecti o surec sonrasında ilk yılımız ikimizde inatcı olduğumuz icin sorunluydu defalarca boşanmadan donduk ama eşime karşı sevgimi hic sorgulamadım sonrasında yeni bir şehre taşındık birbirimizi olduğumuz gibi kabul edip değiştirmemekte calışmamamız gerektiğini vs konuştuk her şey duzeldi hamile kaldım bir kızımız var 10 aylık elbette ki tartışmalarımız oluyor ama ilk yıldaki gibi değiliz ailelere birkac saatlik uzak mesafede bir şehirdeyiz bebeğim icin ucretsiz izindeyim bir yıldır ama ben sebebini bilmiyorum ama eşime karşı soğudum resmen o tam tersidir eve gelince guzel şeyler soyler ilgi gosterir haliyle benden de bekler bana bugun beni ben olduğum icin gercekten sevmiyorsun dedi neden boyle soyledin deyince zoraki mecburmuş gibi yapıyorsun bircok şeyi evlendiğimiz zaman boyle değildin dedi duşununce haklı neden boyle oldum bilmiyorum ama eskisi gibi eşimi sevmiyorum halbuki ilk zamanlarda bitmeliydi sevgim ama o zaman ona deli gibi aşıktım şuansa bana dokunmasın kendi halinde takılsın istiyorum ama boyle de olmaz farkındayım ne yapacağım ben neden boyle oldum ki