Eşimin izni olduğu icin bir kac gunluğune anne babasını, akrabalarını ( benimkiler de aynı şehirde ama eşimin anne babasının yanında kalıyoruz ) ziyÂret etmeye geldik. Beni bırakıp abisiyle bir yerlere gitti bir kac kere. Eltiler, ben ve 7 tane cocuk kafam şişti. Ben de guzelce " evde sıkıldım cocuklar cok bunalttı beni. Biraz cıkıp dolaşalım. " dedim. Tamam dedi. Benim amacım buyuk kızımı babaannesine bırakıp bebek olduğu icin kucuğu yanıma almaktı. Guya dolaşma planı yapıyor beyefendi "mahalleyi iki tur atar doneriz". Daha neler dedim.
Sonra sabah eltime" biz reyman ile cocukları alıp dolaşmaya cıkacağız. Sen hazırla "

" Ben kesinlikle onların gelmesine bir şey demiyorum senin zihniyetin sorunlu. Kardeşin eşini cocuklarını gezdirmiyor diye guya onları gezdirmek istiyorsun. Acaba sen bizimle o kadar ilgileniyor musun? Bir yere gitsek burnumuzdan getiriyorsun. Sokağın ortasında hem bana hem cocuklara bağırıyorsun. Senin amacın bizimle vakit gecirmemek. Benimle gezmek istemeyen adamla ben hic gezmek istemiyorum. Elti yanlış anlar diye geliyorum. Bundan sonra da canım sıkılırsa alır kızlarımı dolaşırım. " dedim. Tamam gitmiyoruz benim isim cıktı deyip abisinin yanına gitti. Eltim de şaşırdı tabi.
" gelmezse gelmesin biz cocukları gotururuz" dedim. Gittik piknik yaptık cok da guzel vakit gecirdik. O benim evde kalıp aglayacagimi zannetti. Şimdi konuşmuyorum yuzune de bakmıyorum. Bundan sonra da canım ne yapmak isterse onu umursamadan istediğimi yapacağım. Beyefendinin keyfini bekle bekle omrum curudu.
Yaaa bir insan neden karısı ve cocuklarıyla vakit gecirmek istemez?