Boşanıyoruz.. Hamileyim..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Boşanıyoruz.. Hamileyim..
-
03-10-2022, 01:36:53Onceki actığım konuları da okuyabilrisiniz coğu arkadaşım tabi ki bana haklı olarak cok kızdılar . 1 aydır annemin evindeyim 15 gundur de iletişimimiz yok . 8 aylık evliyim 7.5 aylık hamileyim( ne kadar cabuk cocuk diyeceksiniz ama olan oldu artık cok inandım cok guvendim hata ettim ) aynı eve girdiğimiz gunden beri hayal ettğim muameleyi goremedm ailemle duğun surecine kadar eşimin yıldızı barışmadığı icin cok ortada kaldım ailem benim bi dediğimi iki etmeyen bir aile ve eşim de bunu sindiremedi evliliğimiz sure zarfında . Alkolu seven kavga ettiğimizde alkolluyse sabaha kdar beni uyutmayan vuran canımı acıtan bunun icin bir kez olsun ozru olmamış biri . Ailesine benim hakkımda yazdığı mesajları da yakaladım alkolluydum diye geciştirdi. Gece ustm ortulsun hemen orten ayağa kalkayım noldu diye panikleyen adam gozu donunce istemediği bir şey olunca şeytan kesiliyor. Ve beni evde silah var seni oldururum diye birkac kez tehtit etmesi sonra da sacmalama ben oyle şey yapar mıyım demesi beni oyle korkutmuştu ki kavga edeceğiz icecek bana birşey yapcak diye korkuyordum. Aramızın iyi olduğu zamanlar da gayet ilgili ve iyiydi. Yılbaşı gunu eve gelmezsen bu evlilik biter ve bebeğide hayatım boyunca gormem dedi .Ailem silah olayından sonra korktukları icin beni evden bile cıkarmak istemiyorlardı ve ben 15 gun oncesine kadar bu adamla irtibat icindeydim bana mesajlar seviyorumlar ama oturduğu yerden ben de hala salak biri olarak ailemden ozur dileyeceksin yaşattığın korkulardan dolayı dedim ama o bir gun olsun hatasını kabul etmedi ve yılbaşından bir gun once ben onla buluştum ailem bunu oğrendi cok kroktular onu aradılar falan eşimle bize geldik ama eşim sinirli birşey derlerse polis cağırırım falan diyordu. Eve girdi eşim annem cok sinirli ve rahatsızlanmış bana bunun yanında ne işin var falan dedi bunu duyunca eşim ben onun kocasıyım diye kukremye başladı annem baya ters konuştu eşim de her sozune cevap verdi . Ayağa kalkarak bağırarak konuştu ve ben barışmalarını umut ederken her şey sarpa sardı. Annem evde yaşadığım bir kac sıkıntıyı ona soylediğimi soyleyince ulu orta eşim sen beni sattın inanamıyorum yatak odamızı da anlatsaydın falan dedi ama tabiki kavgalarımızın hic birini ailem bilmiyordu bana kalk eve gidiyoruz dedi ailemin yanında ben de gelmiyorum dedim gururuna cok dokunmuş. O akşam cok kotu gecti ikinci gun yılbaşı gunu eve geleceksin dedi yoksa seni ve bebeği gormem dedi seni bekleyeceğim burda dedi bir cafede son kez buluştuk . Ben eve geldim ağlayarak ona yalvardım gel duzelt şu işi diye asla ailen benimle oyle konuşamazdı dedi babam da eşimin eve gelip bize bağırdığını oğrenince telefonla( yurtdıısnda olduğu icin) eşime demedğini bırakmadı. Eşim de zaten ailemi sevmiyor ve gururu kibiri tavan yapmış biri olarak benim ilişkim tamamen bitmiştir dedi ve ben o gece eve donmedim eşim de bana bu ilişki bitmiştir yalanlar dolanlarla kandırdıldım ailen beni tehtit etti boşanma işlemlerini başlat dedi. Ve o gunden beri onunla iletişimimiz yok bana birkac kez git artık davanı ac bu kepazeliğe son verilsin yazdı. Sonra ben davayı acacağım haftaya tebligat gelir dedi . Ben bir planı vardır diye sen git ac boşanma davasını dedim henuz gelen bir kağıt yok . Ailesi beni hic aramadı zaten gorumcem evde yaşadığım şiddeti bile bildiği halde ayrılmamızın nedenini annem gordu . O da ara sıra bebek iyi mi diye pişkin pişkin yazıyor. Eşim denilecek cani zaten hala annemi baş duşman goruyor sen aileni tercih ettin kocanı sattın diyor. Asla yaptıklarını kabullenme gibi bir şey yok. Sonuc ise ben burda acı cekiyorum o ise gun gectikce benden nefret ediyor..boşanma tebligatını bekliyorum eğer cesaret edip acarsa.