Merhabalar, hayırlı Ramazanlar bu arada. Başlıktan da anlaşılacağı uzere araba kullanmaktan bazı zamanlar korkuyorum ve bu korkuyu yenemiyorum.

Kızım olduktan sonra ya kaza olur ya birşey olur da vicdan azabı duyarsam gibi korkularım olmaya başladı. Bunun uzerine eşim de bu korkularımı gorunce "sen kesin bir yere carparsın, sana guven olmaz" gibi cumleler kurmaya başlayınca iyice cekiyorum kendimi.Onun da bunları soylemesine sebep asker eşlerinin, kocaları goreve gittiginde, askeriye icinde dahi trafik yok iken bizim arabamıza carpması veya arabayı şehir icinde kullanırken hurdaya cevirmeleri.

Haliyle bende korku uyandırdı bu durum.Zaten kucuklukten beri korkularla buyutuldum, cunku bana birşey olacak diye cok korkan bir ailem vardı. Aynı durumu yaşayanlar, bunun icin ne yapmalıyım. Onerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkurler

(Ucurumların oldugu, surekli kaza haberleri olan ve trafik hatalarının cok yapıldığı, motosikletlilerin aradan gecip kazaya sebebiyet verdigi bir tatil beldesinde yaşıyorum. Biraz da geri ceken bu beni )