Evet kızlar 9 senedir bu kadın eşime bildiğiniz oyunculugun dibine vuruyor kendisi genc ama en ufak birseyde aglamlamalar bayıldı diye haber gondermeler buarada yakın mesafedeyiz ...mesela kızının evinde bildiğiniz pervane yemekler temizlikler caylar kahveler o an eşimi goruyo "ayyyhhh oluyorum ben bu sızılar acılarla ne yapayim gene belim tuttu oğlum elimi tutta su tarafa geceyim" e sen butun evi sildin supurdun az once yemekleride yaptın damat benim yemekleri sever diye kızına sen kalk uzan yuzun sarı gibi dedin oğlunu gorunce neoldu? Bendede yaptığı tek şey uzanıp yemek gelince yiyipelinde telefon cayı beklemek oluyo...kızlar bu insanla arama mesafe koydum ama o ısrarla esimi her aksam dolduruyo ben naptım ben garibim zaten o vicdansız işte eve şunu almışsın benim ki de bozuk niye alınmıyo falan ki dedigini yaptırıyo oyunculuğuyla eşimde biktim artık ne haliniz varsa gorun diyo ama annesiyle barismamida istiyor ...buarada ben kayınvalidenin evli bi insanla ilişkisini oğrendim tamamen tesaduf ve Allah işte kendisi acayip şekilde namusluluk taslardi buarada kayınpeder yok epey olmuş vefat edeli şuan sessizdeyim asla cevap vermiyorum muattal olmuyorum eşimede sen karışma diyorum ama biyerde patliyacagim gibi duruyor sabrım sınırlarda kaldı haksızlığa gelemiyorum susuyorum ama o ustume ustume geliyo ne yapayim ne edeyim artık yoruldum bu kadinin nazından niyazindan tribinden kiskancligindan oyunculuğundan ne gelin olduğumu ne anne olduğumu anlayabildim...