Kendimi cok yanlız hissediyorum..
Kadınca0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kendimi cok yanlız hissediyorum..
-
03-10-2022, 01:10:43Merhaba arkadaslar. Sadece icimi dokmek istiyorum. Tabi biraz da icimin rahatlaması icin yazdım buraya. 27 yaşındayım işim gucum cok sukur yerinde. 6 yıllık iliskim 2 ay once tamamen bitti. Tabi iliski denirse. Eski sevgilim lise terkti, issizdi. Bunun yanında defalarca aldatmıstı, sozde cok sevdiğimden hep affettim. Hep kendimi kestim, bictim diye arayıp duruyordu. Tabi onu bırakamıcağımı dusunduğu icin her haltı yerdi. Ailem, arkadaşlarım herkes karsıydı birlikte olmama. Beni ailesiyle de tanıstırdı 3 sene once. Ben işi olmadığı icin ailem izin vermez deyince, ailesi o zmaan kac demislerdi. Babası da zamanında beni arayıp biliyorsun oğlumuz isssiz, evlenin yanına yerleşsin demisti. Butun bunları bilmeme rağmen ayrılamadım, ama biriktirdim ki 2 ay once tamamen bitirdim. O dA aramıyor , beni eskisi gibi rahatsız etmiyor sukur ki. Ama boşluktan mıdır bilmiyorum, zmaan zaman ozluyorum.. Sanki bi daha hayatımda seveceğim biri cıkmayacakmış gibi geliyor. Onu istemiyorum, bu yuzdendir ki onun yasadığı ile atanmayı , orda okumayı cok istememe rağmen simdi tayin hakkım olmasına rağmen oraya tayin istemicem. Cunku yine beni rahatsız eder diye korkuyorum.. Bazen şukrediyorum bitti diye, bazen de yıllarca ona verdiğim değere , sevgiye acıyorum uzuluyorum.. Butun arkadaşlarım evlenip yuva kurdular, ben de yıllarımı ona verdim, bundan sonrA da birine guvenip, birini sevip evlenebileceğimi duşunemiyorum. Umidim Yok oldu butun bu yaşadıklarımdan sonrA..Kusura bakmayın uzun oldu. Sadece icimi dokmek istedim..