Kizlar gecen gun https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ablamin-yuzunden-yasadiklarimiz.1122433/

Bu konuyu acmistim ablamla Eniste adayi mevzusu..

Ablamin anlattigina gore: Eniste adayi bir erkek arkadaşı ve o arkadaşının bayan is arkadasi yemeye gidiyorlar.
Ablamda enistenin erkek arkadasi ile rehber de ekli diye cocuğun paylastigi durumu goruyor.
Cocugu 3 sefer aramis. Acmış cocuk telefonu tabi bizimki cocuga neredesiniz yanindaki kiz arkadasin kim BİLİYORUM BENİMKİ ONUNLA GORUŞECEK gibi sacma sapan konuşmuş.

Tamam bizim enişte sosyal biri konuskan girisken ama eniste adayina telefonda sordum niye bu kadar rahatsin? CEVAP: BAK BEN RAHAT DEGİLİM. TEK İSTEDİGİN ABLAN KİSKANCLİK YAPMASİN, TUM TANİSTİGİM KARSİ CİNSLERLE ONU DA TANİSTİRİRİM BERABER OTURURUZ. BENİM ARKADAS CEVREM KALMADİ ! DEDİ..

Abla madem guvenmiyorsun gecmiste bayan arkadaslari ile dertlesti, uzun uzun sohbet etti diye aranizda guven kalmamis onunda sana inanci kalmamis derdin ne diyorum!

Gercekten ABLAMDA OLSA İNSAN DOGRU NEYSE ONU DEMELİ. Ablamin psikolojik sorunlari var..... Ablam icin aileden buyuk BİRİLERİNİ KONUSTURSAM KARSİSİNA ALSALAR FAYDA EDER Mİ ?

NOT: eniste adayi numarasını değişmiş. Hicbir sekilde irtibat kurmuyormus ablamla