bu 2. makinem.kızımın emmeyi bırakması uzerine hediye gelen bir makina.4 ay olmadı daha alınalı.ancak benim anatomime uymadı cok az kullanıldı(sut şişeleri hala sıfır acılmadı paketinde) ilk makinemin şişelerini kullandım(lansinoh şişeler de oluyo) kızım ek gıda doneminde olduğu icin ikisine de gerek kalmadı.kutusuyla dolapta duruyor.herşeyi tam ve eksiksiz.makine piyasadakilerin en iyisi.araştırırsanız ozelliklerini gorursunuz.2. eline 229 fiyat veren bile var.orjinalini 329 tl ye satan da var.

150-180 tl arası bir fiyat duşunuyorum.ben de bebeğimin ihtiyaclarını alacağım.urunu aldığınızda zaten yeniden farksız olduğunu,kalitesini ve sağlam olduğunu goreceksiniz.faturası herşeyi var.garantisi devam ediyor.ve 2 sene garantili.keşke ilk bu makineyi alsaymışız.
bir de hediye olarak lansinohun (kutusu acılmamış) GOĞUS PEDLERİNİ ve kilitli SUT SAKLAMA TORBASINI yollayacağım.isteyene fotolarını yollayabilirim

videosu

Ameda lactaline personal greek - YouTube

Ozellikleri :

Basınc ve ritm ayar duğmeleriyle bebek emişini efektif olarak taklit eder.
Her iki memenin aynı anda sağılabilmesine imkan verir.
Cift pompa seti ile daha cok prolaktin ureterek annede sutunun daha cok artmasına yardımcı olur.
Pompa setinin benzersiz silikon diyaframı ile hafif ve rahat kullanılabilir.
Pompa setinin motor kısmından bağımsız tasarımı ile hafif ve rahat kullanılabilir, etkin sağım ozelliği vardır.

Urunun Madde İceriği: Polypropilen
Paket İceriği: 1 adet Pompa, Adaptor, 2 adet sut kabı, 2 adet set.
Garanti Şartları: 2 Yıl

Temizlenme Ozellikleri: Setlerini pompa kaynatma, ev tipi sterilizatorler, sıvı - hap sterilizasyon sistemiyle steril edilebilmektedir.
Kalite / Onay Belgeleri:CE- NSAİ,ISO- 13485,ISO-9001

Uretim Yeri: ABD
Markanın Ait Olduğu Ulke: İsvicre