Iyi gunler oncelikle hanimlar

benim su aralar bir derdim var ve cikmaz yola girmisim gibi hissediyorum.
Ben sevgilimle 4 yildan berli beraberim iyisiyle kotusuyle uzun sure gecirdik beraber. Bana sevgisinide ilgisinide gosteriyor hissettiriyor.
Biz fazla atisan bir cift degiliz ama kendisi en ufak atismada bile butun iliskiyi sorguluyor yanlis yolda oldugunu soyluyor.
Bunun hakkinda bircok kez konusdum ve sonunda anladi saniyordum.
Bu son zamanlarda evlilige dogru adim atmaya karar vermistik uzun suredirde kavga etmiyorduk.

Bir konu acildi birkac gun once aileler hakkinda. Ben sorunlarimi anlattigimda kendisi kendi ailesiyle herseyi orneklendirip „bizde asla boyle seyler olmaz...ailemi cok seviyorum...el ustunde tutulacak bir ailem var“ gibi sozler soyluyor. Bu kiyaslamada benim zoruma gitti ve ona duzgun bir sekilde bu davranis hos degilim dedim ve hersey alevlendi.

Su an bana diyor ki seninle asla gelecek planlari kurmuyorum sen beni ilgilendirmiyorsun. Birkac gun icerisindede iliskiyi bitircekmis.
Cok kindar birisi hemen alevlenebiliyor yikip dokebiliyor. Bunu bildigim icin caba gosteriyorum daha ama nasil davranmaliyim dogru mu yapiyorum yanlis mi bilmiyorum. Oturupta konusamiyorum da
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var