Olayın ciddiyeti vucut uyuşması sonucu hastaneye gitmemle başladı. 3 ay once biriyle tanıştırıldım. Hali vakti yaşı herşeyi yerinde. İlk soylediklerinde istemedim cunku 3 yıllık bir aşk acısı cekiyordum. Acıkcası tanışacağım kişinin hakkına girmek istemedim,aklım hala başkasındaydı. Gel zaman git zaman diğer ilişkimden iyice sıyrıldım ve kendimi yeni bir ilişkiye hazır hissediyordum. Surekli bu kişinin başka insanlar tarafından bana sunulmasıda kaderin bir sunusu olarak duşunmemde ayrı bir vaka. Bu kişiyle tanışmayı kabul ettim. Tabışacağımız gun iş yerimde mudurumle cok kotu bir tartışma yaşadık. Akşamınada bu kişiyle Tanıştık. O gun cok iyi gelmişti ve birbirimizden etkilenip goruşmeye karar verdik. Herşey super herşey Harika gidiyor hediyeler,sinemalar,yemekler,ilgilenmeler vs. Yani aklınıza gelebilecek en guzel duyguları yaşıyordum. Bir gun tayini cıktı ve bana sordu ne duşunuyorsun diye. Bende tayini benden once istediği icin kararına saygı duyacağımı ancak burda kalmasını istediğimize belirttim ve tamamen ona bıraktım. O donem cok guzel gunler geciriyoruz evlilikten konuşuluyor uyumumuz guzel aynı şeyleri duşunuyoruz. Tayini konusuna gelince kararını iptal ettirmekten yana kullanacağını soyledi tabi ben mutluluktan havalarda! İyi duşun bunun donuşu yok dedim bana aklım buradayken oraya gidemem dedi. Tabiki bu benim duşuncelerimi değiştirdi cunku ilk defa bir insan benim icin birşeyler yapmıştı. Ondan sonra her gunumuz guzel geciyor sohbetler muhabbetler. Bir gun beni annesine anlatmış cok hoşuma gitti ve gercekten ileriyi duşunduğunu zannedip bende aileme actım konuyu. Bir gun bana cok guzel bir hediye almıştı (tabi bu arada ufak suprizlerden bahsetmiyorum konu uzamasın diye ). Ve herşey bundan sonra başladı. Hediyeden 3 gun sonra aramadı mesaj atmadı. Bende aradım ve bir sıkıntı olup olmadığını sordum akşam eve geldiğimde arıcam dedi. Dedim herhalde bir sıkıntısı var onunla uğraşıyor diye rahatsız etmedim ancak icimde bir sıkıntı oluştu sanki beni umursamıyormuş gibi hissettim. O gun hic aramadı ve ben deli gibi hasta yatağımda kıvranırken hala onun başına bişey gelip gelmediğini duşunuyordum. Ertesi gun yine sesi cıkmadı ve artık dayanamadım aradım babası kalp hastasıydı birşey oldu sandım. Ve duyduğum cumle şuydu “ 1 haftadır duşunuyorum. Ben yapamıyorum ,ben başaramadım”. Neye uğradığımı şaşırdım. O bahsettiği 1 haftalık surecte gercekten herşey cok guzel gidiyordu. Farkedememişsindir diyeceksiniz belki ama durum maalesef oyle değil ki ben en ufak bir hareketten nem kaparım. Kendisine madem duşunuyordun neden 1 haftadır zaman gecirdin benimle neden hic birşey yokmuş gibi davrandın gezdin tozdun hediyeler aldın sarıldın elimi tuttun diye sordum ve bana başaramadığını soyledi. Hicbirşey demedim usturuplu bir şekilde soyleyeceklerimi soyledim ve telefonu kapattım. Ne aradım ne sordum ne rahatsız ettim. Ortak arkadaşlarımıza bile ayrıldığımızı soylemedim ortalığı karıştırmadım ciddi anlamda sessizliğe burundum. Gecenlerde vucudumun sol tarafının uyuşmasıyla hastaneye gittim. Bu arada kendisi hastanede calışıyor. Karşılaşmamak İcin elimden geleni yapıyorum. Doktor bir tetkik istedi yaptırmaya gittim tabi bu arada sinirden ağlıyorum icimden soyleniyorum o kişiye karşı ve paaat tetkik Odası bir acıldı bu şahıs!!! 3 ay sonra ilk defa gordum bir sinirim bozuldu ama sonra kendimi toparladım ve iceri girdim. Yuzume bakmıyor sorular sordu ve cıktı gitti normalde kalması gerekirdi. O kadar bozuldum ki neye uğradığımı şaşırdım. Ve bir kez daha yıkıldım. Buna reddedilme,umursanmama ne dersniz bilmiyorum ama ben ikinci kez cok incindim ve toparlayamıyorum kendimi. Bir gecmiş olsun ne demek bu kadar zor mu? Kendisi durup dururken ortada hic bir sebep yokken duygularımı en ust seviyeye cıkartıp gitti hastanede yuzumu bakmadı ve bulunduğum ortamdan cıktı gitti. Bağlayacak olursam psikiyatriye yonlendirildim ve sonuc major depresyon. Tedavi goruyorum şuan ancak kendimi cok kotu ve berbat hissediyorum. Yaşattıklarını unutmam İcin ne yapmalıyım? Rabbim goruyor mu? Cezasız kalır mı bu yaptıkları? Herşeyi sorgular oldum bir cıkış yolu arıyorum. Lutfen yardım edin...