Eşim cok yalan soyluyor:(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim cok yalan soyluyor:(
-
03-10-2022, 00:35:294 senedir evliyim. Severek evlendik. Bir oğlumuz var. Kaynanamla oturuyodum. Eşim sorumsuzun teki doğru duzgun sabit bir yerde calışmaz eve doğru duzgun para getirmez. Ustelik cokta yalan soyluyor. Daha evliliğimizin 3. Ayında benden bilezik istedi sonra yerine koyucam dedi ben de verdim. Sonra başka gun baktım diğer bileziklerimide goturmuş benden habersiz. Bana yerine koyucam dedi ama hicbirini koymadı. 1 sene beraber calıştım borcları biter para biriktiririz ayrı eve geceriz diye ama yerine koyucam ayağıyla elimdeki parayı da aldı. Gecen sene Ramazan ayında hamile halimle calışırken o evde yatıyordu. Daha sonra anladım ki değmezmiş boş boşuna bir senemi heba etmişim bu adam icin. En son oğluma takılan ceyreklerden birini de aldığını farkettim en son dayanamadım geldim babamın evine 2 aydır burdayım.. Ona daha once de şans verdim oğlumuz olmasaydı bir şans daha vermeyecektim ama bu son şansı o da annemlere yakın ev tutacak ve bizi mağdur etmeyecekse.. Sizce buna rağmen bayramda kaynanamla kayınbabamın evine gitmem doğru olurmu? Sizin duşunceniz nedir?