Şuan hayal kırıklığının dibine vurmuş bulunuyorum o yuzden burada icimi dokerek başka bakış acılarını duymak istiyorum. Şimdiden okuyup yorum yapan herkese teşekkurler.

Yaklaşık 5 aydır tanıdığım, 1-2 aydır da sevgili yolunda ilerlediğim biri vardı(dune kadar). Bu şahısla netten tanıştık. Arkadaş/sevgili olmak amaclı değil daha doğrusu sosyal medyadan değil yani anonim olarak fikir alışverişi/makara yaparken kendimizi muhabbetin icinde bulduk. Muhabbetimizin uyumu ve aynı şehirde olmanın rahatlığı icerisinde bu arkadaşlığı sanaldan cıkarıp, reel ortama taşıdık. Bu sure icerisinde arkadaşlığımız devam etti, her hafta buluşup gezdik-tozduk, muhabbet edip iyi vakit gecirdik. Tanıdıkca bunca zaman hayatıma girmesini istediğim karakterde, inanışta, hassasiyette, davranışta biri olduğunu farkettim. Ortak zevklerimizin, hayallerimizin olduğunu gordukce ona doğru cekildim. Tek eksisi tipiydi, ancak bukadar mukemmelliğin yanından o bile gozume hoş gelmeye başlamıştı. Velhasıl gunler boyle gecti ve biz muhabbetimizi ilerlettik. Bu zamana kadar hic bir şuphe duymadım ondan yana, herhangi bir olumsuz davranışını da gormedim.
Gecen gun ilk tanıştığımız platform geldi aklıma girip bakayım dedim(ilk tanıştığımızda sevgili olma gibi duşuncem/niyetim olmadığı icin hesabını karıştırmak aklıma gelmemişti). Girdim baktım bir de ne goreyim adam gelene gecene 'tanışalım mı, sizinle tanışmak istiyorum' yazmış. Bizim muhabbet boyle gelişmediği icin ben şok oldum tabii, resmen arayıştaymış. Sonrasında en can alıcı mesajı gordum, hatunun tekine kendisinin tecrubeli olduğunu ve partner olarak(cinsellik icin) kendisini secmesini soylemiş. Bu noktada bende ipler koptu. Ekran goruntulerini carşaf carşaf ona gonderdim ve bu midesizlikteki biriyle devam etmeyeceğimi soyledim. Tum bunlar icin pişman olduğunu, hepsinin benden once olduğunu(tanışmamızdan 15 gun once olan mesajlar, benden sonra bu tarz mesaj yok gercekten) ve beraberinde bin ton bişey soyledi. Uc gun onun acıklamalarıyla ve tartışmalarımızla gecti. Sonuc olarak kabullenemedim ve dun akşam silip engelledim.
Muthiş bi hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu tarz bir insan olduğunu gozlerimle gormesem inanmazdım. Bana olan davranışı, hassasiyeti mukemmeldi, bunca zaman kucucuk bir falsosunu gormemişken bu gerceklere şahit olmak koydu baya. Kendisi beni kaybetmek istemediğini, onunda hep beklediği/dua ettiği kişinin ben olduğumu, isteklerimizi birbirimizde bukadar net bulmuşken yazık etmememi ve bize bir şans vermem gerektiğini soyleyip istedi. Bayram sonrasında evlilik teklifi planı icin iletişime gectiği birinin mesajlaşma ekran goruntusunu atıp, 'ben geleceğimizin birlikte olması icin cabalıyorum, gecmişim icin pişmanım vs.' dedi durdu.
Her erkek yapmıştır(haspam millete de camur atıyor), benimki bir şekilde cıktı ortaya peki benden sonra hayatına girecek olan kişinin yapmamış olacağından nasıl emin olacaksın dedi. Gercekten her erkek boyle pislik mi? Ya da ben mi abartıyorum bunlarda hic birşey yok mu? Benim hayal kırıklığım o karakterde,davranışta olan birinin bunu yapmış olması, gozumde cok buyutmuşum onu.