Gunaydın hanımlar dun gece on iki gibi bir arkadaşımın yanına gidecektim taksi cağırdım once aradım telefonla ismim arayınca cıkmış ama numaram annemin uzerine kayıtlı onun adıyla hitap etti bende bozuntuya vermedim. Taksi geldi bindim adam once şaşırdı yani annemin ismi biraz eski bir isim yaşca daha buyuk birini bekledi sanırım. Sonra ramazandan falan sohbet actı gunduz sıcak oluyor kafeler boş oluyor falan evet dedim gectim. Sonra telefonda cıkan isim senin ismin miydi dedi bilmem dedim. Annemin ismini soyledi bu isimde biri cıktı senin ismin mi diye sordu telaş ettim hayır dedim. Kimin dedi ısrarla ben de sacma bi şekilde teyzemin dedim. Hmm falan dedi. Sonra yol ilerledi falan ara sokaktan gidelim daha kolay olur dedi ama pek bi fark olmazdı gereksizdi yani arka taraftan gitmesi ve o sokaklar karanlık yani. Bu muhabbetlerin uzerine de korktum ben burda ineyim dedim. Neden aklına yanlış bir şey mi geldi falan dedi yok dedim burası yakın gideceğim yere ben burda ineyim deyip indim. Ya aklıma takıldı annemin adını soyadını biliyor ordan burdan ekler mi ya da yaptığı şey normal mi ben mi yanlış anladım