Aslında boşanma kararı aldım bunu sormaktaki amacım istikrarımı kaybetmemek ve boşanmaya adapte olabilmek =) 3 yıllık evliyim 2yaşnda kızım var kayınvalidem den cok cektim eşimde calışmadığı anne eline baktığı icin onla birlikte cok cektirdi bana kızıo3aylıkken elimden almışlıklaro bile var.. Şiddet, hakaret, ayrıldığımız da başka kızlarla konuştuğunu falan yakaladım. Herneyse sonra eşim işe falan girdi tabi yapamadı girdi cıktı kactan iş değiştirdi kim bilir. Ona her guvenip donduğumde ilk iyi oldu sonra yine annesiyle bir oldu beni ortada bıraktı. En son ailemin yanına donduğum de de peşimden geldi daha once aileme kufur falan ettiği icin babam eve almadı ben yanına gittim işte 3 4 gun otel de falan kaldık ben sonra istemediğimi ailesinin yanına donmesini soyledim beni yarı yolda bıraktın şu bu diye kavga etti sonra ailesinin yanına dondu. Bana etmediği hakaret kalmadı yok beni yarı yolda bıraktın şerefsizsin şu bu. Diye neyse daha sonra yazdı bana işte barışmak icin Yanlz dediği cumle şu ' annemi arayacaksın gonlunu alacaksın cok pişmanım evliliğimi kurtarmak istiyorum diyeceksin' bundan sonrada annem herşeyi bilecek cunku o bana seni cok bırakır dedi ben yine peşinden geldim ( halbuki kendi hep peşimden geliyo annesiyle iyi olunca gidiyo ortada bırakıyor beni)
' sanada ev tutmam guvenen kadar haberin olsun' bende canım sen git yarın boşanma dilekcesini ver konuşmaya gerek yok dedim. Si ne duşunuyorsunuz?