Merhaba hanimlar cok zor durumdayim ne olur bna yardim edin.biz esimle 8aydir evliyiz cok severek evlendik hala dahada cok seviyoruz birbirimizi soyle bir problemimiz var bizim dugunumuzde eşimin abisi olay cikardi durduk yere esimin ustune yurudu kavga etti bagirdi cagirdi salonu birbirine katti aglyarak eve geldik tabi benim ailemde cok sasirdi tepki gosterdi o gunden beri iki aile birbirine dusman oldu gorusmuyorlar benim eşimin anne ve babasiyla bir sıkıntım yok onunda benim ailem ile oyle ama esim ve ben abisiyle konuşmuyoruz ogunden beri tabi bu durum esimin ailesini uzuyor simdi bizden o buyuk oldugu icin evine gidip kuslugu bitirmemizi istiyorlar ama bize yapmadigini birakmadi en guzel gunumuzu mahvetti butun gece aglamaktan esimde bende uyku uyumadik butun hayallermi mahvetti o adam bizi cok uzdu simdi hicbirsey yokmus gibi evine nasil giderim esimin babasi net konustu haklida olsa haksizda olsa o buyukmus acitasyon yaptilar esimde onlara merhamet ediyor gidicez gibi gorunuyor konusmuyorum suan esimle ne yapicam ben akil verin ne olur yalvarırım;(((((