Merhabalar hanımlar...
Bu gunlerde canımı sıkan bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.

Kız kardeşimle aynı şehirde yaşıyoruz. Yeğenim oldu yeni. 6 aylık cok tatlı bir bucur .

Sorun da şu ki, kız kardeşim bir devlet kurumunda eczacı, şimdi evde bebeğini buyutuyor. Ama ne bebek buyutmek. Cocuğu kendinden ayirmiyor asla, kucağından mumkun değil indirmiyor, asla yerdeki bir ana kucagina koymuyor. O ana kucağı, bebek hasbelkader icine konulmussa tepelerde dolanıyor. Hic bir işini de yapmıyor , yemeği annemde yer, temizliği utusunu ara ara kendi ara ara annem yapar. Yani cok bıraktı kendisini.

Bebisimiz cok tatlı. Allahım esirgesin ama kardeşim istiyor ki surekli herkes onun bebeğini sevsin. Kuzenlerimle buluşuyoruz bu tek tek bebeğini herkese verip sevdiriyor. Arkadaşlarım varken gelmişlerdi bir kere, biz muhabbet ederken "ayy bakın sizi nasıl dinliyor", "ay abla bak sana bakiyor, tanıyor artık galiba" falan diyerek bizi kesip surekli muhabbeti bebeğine getiriyor.

Uyumaya goturecekken butun aile efradına opturuyor cocuğu, "sevdirme zorla cocugu" diyorum, icinizden oyle gelmiyor mu, diyor. Ya seviyoruz cocuğu cok seviyorum hem de yeğenim sonucta benim. Ama mumkunse annesi yokken sevmeye calışıyorum.

Telefonum her anının resim ve videolariyla doldu. Eşim artık soyle yollamasin gruba bu kadar resim dedi, babam aracılığıyla uslubunca ilettim.

Ay sinir oluyorum kızlar. Ben altı aydır muhabbetli olduğum kız kardeşimi ozledim artık. Butun vasıflarını kaybedip, sadece anne vasfına sahip oldu.

Ben ona bu kadar kendine bağlama arada yere bırak, ana kucagina koy diyorum. Yok bebeğin buna ihtiyacı var benle olmalı diyor. Ben de buyuttum yere de koydum ana kucağına da diyorum, sen mama verdin, emen cocuk boyle oluyor diyor.

Cıldırcam artık. Aramıza soğukluk girdi. Kocası da kendi gibi. İşten arıyor surekli, cocuk emdi mi, cocuk uyudu mu, cocuk kaka yaptı mi .... Kız kardesimden tek farkı emziremiyor olması.

Araya mesafe koydum ama bu benim kız kardeşim ozluyorum sonucta. Ama yok yok yok .... Mic mic mic bebek seviyor surekli.
Bunalmış da aslında. Kocasıyla da araları bozuk bu ara.

Kısacası, bu ara sıkıntıları var ama bu bebek sevme işi yuzunden kızın yanında olmak istemiyorum ama ozluyorum
Var mı cevrenizde boyle tipler? Duzeliyorlar mi zamanla?
İcim şişti artık. Biri gecer desin
Uzun oldu kusura bakmayın cok bunaldım artik.