Arkadaş oncelikle hepinize gunaydın.
Benim sorunum kendim ama kendimi nasıl ifade edecegim bilmiyorum.
Şimdi aslında size 454878 tane verebilecegim orneklerden bir kacıyla derdimi anlatmaya calısıcam.
Şoyle ki ;
Mesela ben uzun yolculuklar da hep mide bulantıları yasarım. yolculuga cıkmadan gunler once mide bulantılarım kusmalarım başlar.
size şunu anlatayım bir gun dugun icin bursaya gidicez kendi arabamızla. gidecegimizgun yaklaştıkca bende mide bulantıları kusmalar başladı. arabaya binmeden 1 dk once yine kustum. arabaya bindik 12 dakika sonra yine kustum. ve Bursaya gidene kadar her 12 dakika da bir kusacagımı duşundum ve oyle de oldu. dakika tutuyordum 12. dakika da arabayı durduruyodum.

Bir kac aydır kullandıgım bi ilac var. Doktor oruc tutmamı yasakladı. Ama ben cok istiyordum. PErşembe gunu gittigim de cumartesi gunu almam gereken doz bitiyordu yeni ilaca gecicektik. bir kac tetkik yapıldı carsamba gunu gel yeni ilaca baslıcaz dedi. bende pazar pazartesi salı gunu oruc tutayım bari dedim. Cumartesi gunu beni 'kesin regl olurum oructa tutamam' duşuncesi sardı. daha reglim biteli 10 gun olmuştu. veben gunu gunune olan biriyim. Kendime bunları soyluyorum resmen kendimle savaşıyorum olursun- olmazsın diye. ve pazar sabahı regl oldum.

Boyle verebilecegim bir cok ornek var. sozum de elektrikler gidecek diye diyeee birgun oncesinde utu yapılması gereken herşeyimi utuletmiştim. soz gunum mahallemiz de trafo patladı Ailem de bunu goruyor babam ne bicim bi beyin var sende Allah askına ulkenin durumunu kafaya takıp kotu şeyler duşunme diyor
Bence kendimi anlatamadım ama anlatabildigim kadar artık..
Şimdi ben psikologa gitsem bunun bi tedavisi var mıdır? yoksa hepsi tesaduf mu ? yoksa benn ruh hastası mıyım ?