Cok olume tanık oldum ama bu başka bir acı intihar ve bu benim yaşadığım ikinci intihar vakası bir yakınım intihar etti .aynı evde yaşadığım kocam işe oyle ruhsuz ve bencil ki icerde dizi izliyor .full ses acık muzik ilk gun mangal partisi yapmaya gitti. Olum olduğunu biliyor ama intihar demedim dalga gecer kendi ve ailesi diye. oylece kala kaldım Zaten yanlızım bunla daha da yanlızım iş bulup cekip gitmek hic değilse acimi sessizce yaşamak istiyorum .az once iceriye gecip bağırdım hal ve hareketleri ne dikkat et diyor normal olum değil kendini asmiş diye . suratıma baktı cekip gitmek yalnız kalmak istiyorum yapayalnız kalmak istiyorum.karşıma kim cıkarsa hep istedi verdim kimse senin ne derdin var demedi .sonucta bu bir vefat ciğerim yanıyor .icerde bangır bangır muzik dinleyen biri var onu getir bunu gotur benimse icim paramparca canımdan can gidiyor.
Sebebini bilmiyorum . Yurtdışı ndaydi
Herkesin kendine gore sorunları vardır . Buyuturken cok buyuk . Umursamayan da umursamaz .
Belki psikolojik bilemiyorum.
Tek bildiğim canımdan can gidiyor ve bir darbe de eşimden yiyorum.
kotu yorum yapacaklar yapmasın .imla hatası olmuş olabilir su an cok kotuyum anladım da yazmayın bu kadar anlayabiliyorum icim yandı
Bir olum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme