Hanımlar merhaba
Şuan o kadar karışık hisler icerisindeyim ki, nasıl bir duşunce icerisinde olmam gerekiyor kestiremiyorum. Biraz uzun olacak ama lutfen sonuna kadar okuyun. İcimdekileri dokup biraz olsun rahatlamak istiyorum.

Bundan once uzak akrabalarımdan bir sevgilim oldu, değer verdim ama gormedim. Aldatma, hakaret, psikolojik şiddet hepsi vardı. Nefret ettim ve ayrıldım peşimden koştu ama asla kabul etmedim.

Uzun bir aradan sonra hayatımda ilk defa aşkı tattım. Universitede aynı kampuste farklı bolumlerdeydik. o mezun oldu ben hala universitedeydim. Mezun olduğu bolumde iş aramaya başladı, bulamadı, bulana kadar duşuk ucretli bir işe girmek istediğini soyledi. Kucuk bir manavda calışmaya başladı.

Annemle tanıştı annem onun karakterini beyefendiliğini her şeyini cok sevmişti .Artık ciddi duşunmeye başlamıştık. Tek sorunumuz maddi durumuydu hic birikimi olmadığını soylemişti. Biraz para biriktirip oyle ailemin karşısına evlilik icin cıkıp ikna etmeye calışacaktık. Ben de atanırım atanamazsam da kucuk bir iş bulurum ikimiz de calışırız zamanla hallederiz diye duşunuyordum.

Bana Hataylı olduğunu soylemişti. Bir Turk soyisimi soyledi. Ailesinin de Kilis ’te yaşadığını soyledi. Konuşması, hareketleri, kıyafet tarzı gorunuşu tam bir Turk. Hicbir şekilde Suriyeli olduğunu fark etmedim. Aklımın ucundan dahi gecmedi. Sosyal medya kullanmıyordu. Telefonu hep kilitsizdi istediğim zaman bakıyordum ama zaten Turkce kullanıyordu. Arkadaşları da Turk ’tu.

DUN BULUŞTUK. BANA KENDİSİNİN SURİYELİ OLDUĞUNU SOYLEDİ
Ben cok uzgunum cok icimdekileri anlatamıyorum. Eve gelip hastayım bahanesiyle yatağıma girip saatlere ağladım. Onu cok seviyorum. Ama aileme ne diyeceğim? Arkadaşlarıma me diyeceğim?
Yanlış anlaşılmasın lutfen ben ırkcı birisi değilim. (Lutfen siyasi tartışmalara girmeyelim siyaseti hic sevmem sadece icinde bulunduğum durumu anlamanız icin yazıyorum bunu) Ailem Mhpli ve milliyetci bir ortamdan geliyorum. Ailem onun Suriyeli olduğunu duyarsa direkt ustunu cizecek.

Dun bu olaydan sonra hic mesajlaşmadık. Bugun beni bir kere caldırmış ama henuz ne diyeceğimi bilmediğimden acmadım. Onu cok cok seviyorum. Lutfen bana birşeyler yazın...