Evet olay dun oldu.. Annemle face uzerinden goruntusuz konuştuk.. Kv ile annemler aynı şehirde yakında oraya gideceğiz. Konu da burdan acıldı oğlumu uzun zamandır goruşmeyince siz de babaanngil de şımartıyor dedim. Konuda cocuğa telefon tablet izletme olayı işte konuştum konuştum sonra gecen kış bu sebebden kv kp bize geldiklerinde de tartışma yaşamıştık. Kv eşime bize yasak diyor ama kendisi biz gelmeden izletiyordu dalan dediler ben de tek başıma olduğum icin anca oyle iş yapabildim dedim eşim de ben istemiyorum o kadar demiş konu kapanmıştı..
Şimdi yine gelirken tableti getirin unutmayın vs diyorlar neyse ben bunları kendi kızgınlığım ıda dahil ederek annemle. Konuştum. Kapadık. Aa karşımda kv.. Watsaptan cam yollamış ben de kabul etmişim kulagım mı değdi noldu bilmiyorum. Şok oldum. Son 32 saniyeyi duymuş sanırım arama kayıtlarına gore.. Akşam eşime de anlattım. Yorum yapmadı..kendime sibel, iftira atmadın yalan konuşmadın, oyle demiş boyle demiş demedin gecmişte yaşadığınız olayı hatırlayıp sinirle annene anlattın.diyorum ama icim huzursuz..