Tekrardan selamlar dun bayram alışverişine cıkardı ilk defa cocukları gorseniz bir seviniyorlar sanki hapisten cıkmayı bekleyen mahkum gibi tabi bende oyle ama sırf sinir olsun diye birazda sizlerin gazına gelerek makyaj yaptım sacımı falan yaptım ustumu normal giydim saat 2 ve biz hala uyandırmaya calışıyorduk onu vazgectim ustunuzu cıkartın diye cocuklarla dalga geciyor aptal bir dışarıya goturecek burnunuzdan getirdi neyse saat 3 gibi cıktık evden ama ben makyaj falan yaptım ya bir bakış bakıyor bana sanki canımı alacak sen ne suslendin boyle dedi sinirli bir şekilde bende değişiklik olsun istedim hasta gibi duruyordum dedim surat yaptı bir şeyler alacak ya bu ona surat yapma kufur etme hakkı veriyor aklınca gittik alışveriş merkezine kimsenin gozunu bağlayamam birileri bana bakıyor yanlarından gecerken bu bir bağırıyor cabuk yuru salak mal diye surekli hakaret ediyor kızım icin elime bir elbise aldım bunuda kendine benzeteceksin mal şu elbiseye bak dedi bende allah rızası icin şu insanların icinde beni rencide etme dedim daha cok kufur etti kıskanclığından hasetliginden ne yapacağını şaşırdı nasil ederim de ezerim kendini kotu hissettiririm diye bende ağladım kızı cekistirerek elbise giydirmeye calıştım bir daha seninle zaten bif yere cikmiyirduk hic cikmayacagim dedim elimden cekti yuru gidiyoruz hic bir şey almayacağım dedi kufur ederek cıkardı arabada ağladım dedim ben calışmak istiyorum kendi ihtiyaclarımıda cocuklarınkinide ben alırım şu haline bak bir alışveriş yaptıracaksın diye cıktık cıkalı surat yapıyorsun ben kendi ihtiyaclarınızı karşılarım dedim s..ktr git babanın evinde calış benim yanımda calışamazsın dedi hızla eve doğru goturdu yolda dışarıda yedir yemeği dedim onada bağırmıştı giderken alışverişe zaten evlendiğimizden beri 2 yada 3 defa gitmişızdir 6 senenin icinde oructum bide halim yoktu eve geldim cocuklara makarna yaptım kendiside yedi cocuklar hamburger istedi almadı yolda evdede yatana kadar cay koy cay getir cayı gotur şunu ver diye emir verir gibi en sonunda uyudum zaten iceride uyuyoruz bey efendi yatak odasını sevmiyormuş bir koltukta ben diğerinde o gece gozumu actım bir baktım gozunu dikmiş bana bakıyor ama boyle uzgun gibi acır gibi tekrar gozumu kapattım bir ara yine uyandım baktım yanıma uzanmış uyumuşluga buldurup kolunu ustume atıyor sarılıyor falan sabah kalktı ters baktım sen yine telefonumumu karistirdin dedi telefonu parmak izli her gece kapatır parmak izini yatarken acar bakarım bazen başka kızlarla mesajlaşmalar watsapta falan yine actım zannetti ama şifresini bilmiyorum parmak izinide unutmuyor hic ama bana boyle yaparken telefon en son planda kalıyor ama yine baktn mı dediğine gore gormemem gereken bir şeyler var velhasıl kelam ben bu adamı cozmedim ne yapmaya calışıyor ki acaba allaha havale ediyorum boşanma duşuncesini askıya aldım zaten pekte mumkun değil ama ilk isim ramazan bitince diyete girmek zayıflayıp onu bir guzel ezmek zaten herkes ondan cok daha guzel olduğumu soyler bencede oyle zayıflayıp ona bir guzel ders verip yeni donemde acık oğretime yazılmak ve karşımda hep kızlarla mesajlasir ama sorsan erkek ben yuz ifadesinden anlarım hemen kuserim ama artık onuda umursamayacağım konuşsun zaten gormesemde yapıyor gorsemde ici pis cunku guzel bir meslek sahibi olup cocuklarım buyuyene kadar kendimi geliştireceğim sonra baktım bu adam aynı ki ben başarılı olur zayıflarsam kafayı yer ancak yine boyle yaparsa ona tekmeyi basacağım destek olan beni motive eden herkesten allah bin kere razı olsun allah sizede kalbinizde olanı hakkınıza hayırlı eylesin artık kusup bir tarafa cekilip ağlayan kadın değil ezildikce daha da hırslanan guclu bir kadın olacağım bu hayat benim ve rabbim beni ona kole olayım diye yaratmadı sizden tek bir isteğim var motivasyonum duştukce umitsizlik olunca buraya yazacağım zira bu adamla başarılı olmak gercekten takdire şayan olacaktır ve cok zor olacak o guzel ellerinizi uzerimden eksik etmeyin bu surecte bana yardım edin olur mu siz olmadan yapamam iyiki varsınız iyiki kadın dayanışması var hepinizi opuyorumm