Biliyorum şimdi bana nefret sitem edeceksiniz. Cunku cok buyuk konuştum cevremde boyle olan insanları yargıladım hatta sinirlenip arkadaşlığımı kestim.Ben bir aşcıyım oda cok iyi bir baş şef aynı semtte calışıyoruz işyerlerimiz birbirine 15 dakika ben onu canlı olarak gordum ama o beni gormedi internetten sadece. Goruşmek tecrubelerini dinlemek istedim bu yola baş koyduğum icin tamam tabilki dedi sonra numarasını falan verdi gelince ara beni diye sonra o gun gidemedim işyeri ile alakalı durum oldu ben de yazdım falan hayranlığımı belirttim benlik bir sorun yok ama eşim rahatsız olabilir demişti sonra engellendim cok kotu oldum. Mesaj attım telefondan yanlış anlaşıldığımı zaten evli olduğumu iş ile ilgili hayranlığımın olduğunu belirttim ve oradan da engellendim. Aradan gecti 1aydan fazla fake hesabımdan bakıyordum işyeri onun fotosunun paylaşmış cok gecmiş olsun donmenizi bekliyoruz vs vs ben de neredeydiki yazdım fake hesaptan kendisi bana yazmıs ameliyat oldum falan filan tabi kahroldum icimi anlatamam bu arada aynı memleketliyiz sordum nasılsınız talan filan sonra aynı semtte calışıyoruz falan dedim kendinizi gizlimi tutacaksınız dedi soylerimde yine engelleneceğim galiba yazdım guldu
Benim basıl olduğumu sordu
Şimdi ne paylaşırsam rakip edip bakıyor
Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil benimde iyi değil cok mutsuzum ama bir cocuğum Var3 yaşında aklımdan kalbimden hic gitmiyor.. ne yapacağım boyle bilmiyorum kendimi sucluyorumn uzuluyorum sonra ağlama krizlerine giriyorukm ne yapacağımı hic bilmiyorum
Evliyken başkasına aşık olmak..
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evliyken başkasına aşık olmak..