Psikolojik rahatsızlık
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Psikolojik rahatsızlık
-
03-10-2022, 00:00:54Arkadaşlar onceki actığım konularla lutfen beni yargılamayın anlatırken utanacağım bir şey anlatmak istiyorum benim arkadaşım biz Rusya'ya gidicez demişti ve ben muthiş bir bunalımın icine girmiştim sonra hayır gitmicem diye sonuclanmış ve gecmişti sonra yine bana babasının Ankaraya gideceğini soylemişti ve aslında beni ilgilendiren bir şey yoktu ama oyle soyleyince başımdan kaynar sular dokulmuştu aslında babası gidicekti arkadaşım değil ben yine aynı şeyler başıma gelmişti hicbir şeyden zevk alamıyordum surekli ağlıyordu gercekten cok zor bir durumdu benim icin aslında mesele o değil ve ayrıca arkadaşımı cok sevmiyorum bilincaltıma yerleşmiş olsa gerek ki bu başıma geldi tekrar arkadaşımla konuştum ve buyuk bir tartışma sonrası ve yine gitmeyeceğini soylemesiyle gecti bu satırları yazarken inanın o kadar zorlanıyorum ki ve onunla konuşurken artık sacma sapan bir şeye takıldığımı anladık psikolojim iyice bozulmuş olsa gerek biz okulda dış kontrolu icin bizi cağırdılar o ana kadar mutluydum sonra iğnem duştu beni bir sıkıntı bastı gozumle arıyordum ama bulamıyorum dum ve o gun bulamadımda ertesi gunlerde ve onu bulucaksın ve gecicek diye telkinde bulunuyordum ve duşunun ki onemsiz bir iğne icin gun boyu ve sabah kalktığınızda aklınıza geliyor cunku artık sacma sapan şeylere takmaya başlamıştım ve bunu kendi icimde yaşıyordum ama bu seferki durumum arkadaşımın gitmesi ya da babasının gitmesi gibi ağır olmadığını icimde hatırlatıyordum İnşaAllah anlatabiliyorumdur okulda deneme olduğumuz bir gun deneme kitapcığını arkadaşıma verim mı diye duşurken en sonunda vermiştim ve sonra pişman olmuştum ve sonra aklıma zaman geri alsam da vermeseydim diye duşundum aslında ortada bir şey yok zamanı geri alamayacağımı duşunduğumde yine ben bir cıkmaza girmiştim iğne olayına tekrar gelicek olursak iğneyi bulmuştum ama gecmemişti mutsuzluğum evet bunu okurken size cok sacma gelebilir ama durumum boyle yaklaşık 1 aydır boyle her sabah uyandığımda bu duşunceler le uyanıyorum ve gun boyu devam ediyor evet kendimi iyi hissettirecek aktivitiler yapmaya calışıyorum o an kendimi iyi hissediyorum ama sonra yine o mutsuzluk evresine geciyorum evet bu yaşadıkların psikolojik nasıl duşursen oyle olur dediğinizi duyar gibiyim ama bunu yaşayan daha iyi bilir size olayın ciddiyetini şoyle soylim artık tımarhaneleri araştırmaya başlamıştım sadece psikolağa psikiyatri ye git diye yorum atmayın eğer gercekten cok iyi sonuclarla sizi gonderen ya da tanıdıklarınızdan duyduğunuz isimlerini soyleyebilirsiniz ya da bitkisel ya da alternatif tıp gibi işe yaradığını duşunduğunuz varsa yazın gercekten cok ihtiyacım var