Herkese merhaba,
benim Babam beni hic sevmedi daha bir kez olsun ona dokunmadım yanına yaklaştırmaz kızar hep bağırır azarlar kucukluğumden beri boyledir benim dışımda 3 evladı daha var onlara farklı davranır bana farklı yemek yerken surekli kafama vururdu en ufak hatamda beni doverdi..
gelgelelim şimdi 34 yaşındayım evlendim zaten başından atmak ister gibi evlendirdi beni herşeyin farkındayım artık anneme hep sordum babam beni neden sevmiyor dedim herzaman yok kızım seviyor sana oyle geliyor derdi birgun teyzem anlattı babam annesine cok aşırı bağlıymış onun olduğu gun ben doğmuşum bu yuZden bana hep soğuk bakmış hicbirzaman ısınamamış hicbirzaman sevgisini gormedim oyleki bazen doğduğum gune lanet ediyorum dedim ya cocukken hep hissettim ama cocuk aklı ağlar unuturdum şimdi durum daha farklı 2 tane cocuğum var benimde halen baba evine gittğimde beni kovmaktan beter ediyor cocuklarıma bağırıyor kufrediyor diğer kardeşlerimde evli onları gorunce yuzunde guller acıyor bir ikram bir guleryuz sadece bana yok cok canım acıyor icimde birşeyler kanıyor bir yanım buruk size anlatamam allahta yaşatmasın... zoruma gidiyor