Hanımlar selam, gereksiz bi şekilde gerginim ve bu durum sahiden enayi gibi hissettirmeye başladı.
1 yıldır bi firmada calışıyorum. Departmanda 5 kişiyiz. (onceden aynı işi 7 kişi yapıyormuş) Benden 6 ay once işe başlayan bi cocuk var ve zaman zaman duzelse de surekli aynı konu uzerinden geriliyorum. Surekli ama surekli işten kaytarıyor. Ya size abartmıyorum odanın icinde volta atıyor, uzun uzun pencereden bakıyor, belki saatte 3-4 defa cıkıp dolanıp geliyor. Oğle molalarına bizden once cıkıyor. Kafasına gore sigara molası veriyor vsvsvsvs o kadar cok şey var ki. Surekli ama surekli telefonla uğraşıyor uğramadığı zamanlar telefonla konuşuyor. (Kimse kimseden gun boyu calışmasını beklemiyor ama surekli olunca enayi gibi hissediyorum.)
İş yerinin sacmalığından ve benim pasifliğimden kaynaklı iş yukum bu cocuga gore daha fazla ve ben orda iş yetiştirmeye calışırken onun telefonla uğraşmasına sinir oluyorum. (Geen jeehan'ın işi yoğun yardım et vs demiş mudur, banane diyip sallamış), Mudur akrabası gibi bir şey olduğu icin bu kadar rahat. Arkadaşım insan kaynaklarında bu cocuğa izin eklemişler ekstradan. Oncesinde rahatsız olduğumu soyledim birkac kez ama duzelen bi şey olmadı. Ustune bir de birkac hafta bana bi yığın trip yapıp, kustu. Cozum bulamıyorum kimse bir şey demiyor cocuğa.
Enayi gibi hissediyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Enayi gibi hissediyorum