Sevgili KK kadınları,cok ama cok pişmanım.Ah ben marta donebilseydim şu an acı ceken o olurdu,ben değil.Sizce bahsetmiştim c2den tanıştığım kişiyi,sevgili yapınca beni bıraktı ve bana bunu acıklama gereği bile duymadı.Ben sordum,neden boyle davranıyorsun biri mi var diye?(o ara inanılmaz ilgisizdi,sadece iyi geceler ve gunaydın yazıyordu.Son gorulmesi hep 4 falan oluyordu.)Sonra ben dayanamayıp mesaj attım,o kadar umursamaz şekilde cevap verdi ki.Hatta mesajı gordukten 1-2 saat sonra cevap verdi.Kendimi cok kotu hissediyorum,bu kadar değersizmişim demek ki gozunde.Kendimi toplamak istiyorum ama bana bu yaptıklarını duşununce sinirim bozuluyor.Bu yaptıklarını hic hak etmedim.Martta ben onu bırakacaktım ama o ağlamaklı olunca kıyamadım,oysaki o sevgili yapınca bir acıklama gereği bile duymadan sildi beni.Kendimi aptal gibi hissediyorum,onun yuzunden cektiğim mide ağrılarına,ağladığım gunlere,butunlemeye kalan derslerime uzuluyorum.Ne yapmalıyım toparlanmak icin?şeytan diyor ara saydır,diğer tarafım sana yakışmaz diyor.Toparlanmak icin ne yapmalıyım?