Bayadır duşunuyorum aklıma bir şey gelmedi sizlere danışayım dedim konunun yeri burası mı bilmiyorum ama icime dert oldu taşınmasın lutfen bir sure en fazla bakılan ilgilenilen yer burası hem.
Erkek arkadaşımın annesi ve babasına hediye almayı duşunuyorum annesi arada bana bir şeyler alıyor ya da yapıyor kendimi mahcup hissediyorum aklıma bir şey gelmediği icin. Annesine almayı duşunuyordum sadece de babasına da alayım diyorum sizlerden guzel bir oneri gelirse.
Tanışıyoruz ama resmi olarak bi aile buluşması gibi bir şey olmadı yakın zamanda evlilik duşunmuyoruz zaten yaranma gibi bir şey icin değil de tatlı duşunceli bir şey olsun istiyorum. 3 yıldır beraberiz aşağı yukarı benim sadece annem var bir tek ona hediye aldığım icin aklımda yine bir şeyler oluşuyor o yuzden ilk annesine almayı duşundum ama babasına da ayıp olur diye bir şey almak istiyorum.
Hem bayram vesilesiyle hem oylesine cok anlamlı vs bir şey olmasına gerek yok duşunceli cici bir şey olsa yeter. Şal ya da bileklik gibi tatlı bi takı falan geldi aklıma ya da guzel bir cicek kadın cicek yetiştirmeyi seviyor aslında cok da saksıları var evde cicek bakımıyla alakalı pratik bir şey mi olsa diyorum ama karar veremedim. Babası icin zaten aklıma hic bir şey gelmedi ona ne yapsam hic bilmiyorum.
Sizler boyle bir şey yaptınız mı hic? Var mı oneriniz?