Hanımlar yeniden merhabalar burada tek actığım konular eşimle ilgili Allah başka dert vermesin.Ama bu sefer gunlerdir cok ciddi bi durumun icerisindeyiz şoyle ozetleyim hemen; eşimle gayet guzel muhabbet ederken evlenmeden once yaşadığım şehri kasdederek hepsi ayı dedi uzattıkca uzattı ne alakası var heryerde var oyle tipler desem de durur mu kavga cıkardı sırf bu sebepten.Kışkırtmadım, kızmadım sadece soylediklerini onaylamadım diye oldu bunlar.Şu bilgiyi de verelim eşimin cok sinirli olması,herşeyi yanlış anlayıp bemni sucluyosun, kucumsuyosun diyip eline ne gecerse kırması sebebiyle zar zor psikiyatriste gitmeye ikna etmiştim.Doktor anksiyete teşhisi koydu iki tane hap verdi eşim kullanmaya başladı iki ayın sonunda doktorla 3 goruşmenin ardından eşim artık kullanmıcam bi işe yaramıyo diyerek bıraktı.Cokta işe yaramadı galiba.

Derdime gelecek olursak bu sebepten gunlerdir konuşmuyoruz o gun ağzından boşanma lafı bi cıktı daha da duşmuyo geliyo gidiyo boşanmaktan bahsediyo arada bi normal muhabbet edecek gibi oluyoruz biraz konuştuktan sonra e ne zaman boşanıyoruz diyo bayram hadi git ailenin yanına sen gitmiyosan 2-3 gun sonra ben giderim diyo.Susuyorum gunlerdir sabrediyorum.Sen beni kucumsuyosun, aşağılıyosun, senin yuzunden ne hale geldim hayatımı berbat ettin, vs hep aynı laflar ağzında.Ama bende de şuan sabır kalmadı.Bu hastalık hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum ne yapmalıyım şuan nasıl davranmalıyım nasıl sakinleştirmeliyim bunun yolu yontemi nedir yada ben doktor değilim sen iyileşmiyosun hep bunu cekemem diyip cıkıp gitmelimiyim ne yapmalıyım.Cok uzun oldu kusura bakmayın lutfen.