Merhaba kizlar. Tipki basliktaki gibi.bayram geldi korkulu ruyalarimiz. Cogumuz es aileleriyle gorusmuyoruz.ben uzun donem sıkıntılardan sonra esimle baristim.aslinda bosanmak kolayda sonrasi zor o donemi yasadim yinede Allah kimseye yasatmasin.
Onceki konumu bilenler varsa malesef ablacigimi melegimi kaybettik.gul yuzlum emanet cocuklarini birakti ve gitti.mekani cennet olsun merak edenler olacaktir.
Konum cok cirkin bir konu.aylardir esimin ailesiyle gorusmuyorum cok yuz goz olundu. Tek bir aile ferdiyle gorusmuyorum.lakin esim benim ailemle buzlari eritti.bana konus gorus demiyor ama illaki diyecek.ailesiyle ailemde gorusuyor.bir tek ben gorusmuyorum acikcasi istemiyorumda. Kayinpederin ettigi hakaretler gorumcelerimle olunan yuz goz. Ama artik bir bebegim olsun diyorum ayrilsamda yas geciyor bebegimle omur gecirirm.ki suan ayrilma durumu yok gayet iyi gidiyor eger ailesiyle konusmaya baslarsam tekrar sorunlar olur gibi. Iyi bayramlar diyip arasam telefonun yuzume kapanma ihtimali var. Gitme ihtimalim zaten yok ayni sehirde degiliz.siz ne yapacaksiniz bu durumda olanlar. Ne dersiniz saygiyi korumalimi. Tesekkurler kizlar simdiden.
Bayram geldi gelinlerin korkulu ruyasi
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bayram geldi gelinlerin korkulu ruyasi