Selam kızlar .. bayramla ilgili bende bir sıkıntımı dile getirmek istedim size. Sorunum yine babam..
Senenin belli donemlerinde ofke krizlerine yaşıyor. DUrulduktan sonra onun icin hayat guzel ama bize tramva dolu gecmiş bırakıyor.
Bayramları annem, babam ben teyzem anneannem istanbuldan uzaktaki yazlığımıza gidiyoruz. Bulunduğumuz yerde konser olacaktı. sabahtan beri beraber gideriz diyordu babam, alkol almış. Gidemezsin dedi. Kuzenimle gidelim falan dedik ama gidemezsin diyince oturduk. Annem sordu neden diye kadıncağıza bir bağırmaya başladı. Yeri goğu inletiyor. Alt katta kanser hastasi annannem, dayım falan var. Bağırıp durdu igrenc seyler soyledi sonrada o kadar alkolu bindi arabasına gitti. Akrabalarına gitmiş (başına bir iş gelmemesi buyuk mucize) onlarda geri dondurmeye calışmış ama sabah olunca istanbula gitmiş.
Sıkıntım şu 4 ay sonra evleniyorum farklı şehirde yaşayacağım icin az para biriktirip işten cıktım. Yarın sozlumu ve ailesini davet etmiştik, babam gitti. Ben ne yapacağım? Temmuzda nişan var kindar biridir gercekten ve bizi yazlıkta bıraktı. Nasıl donecegiz ne olacak ne diyeceğim?
Ne yapabilirim?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ne yapabilirim?