Universiteye ilk başladığımda sınıfta hoşlandığım bir cocuk vardı. Bana oyle bir şey yaptı ki nedenini hala cozemiyorum. Siz soyleyin kızlar nedir adamın aklındaki?
1. Lise bitmeden once hemen kız arkadaşından ayrılmış, zaten yaz gecti biz başladık universiteye
2. Her akşam mutlaka mesaj atardı, atmasa arardı. Ve hesap sorar gibi konuşurdu. Nerdesin, nereye gittin, kiminle gittin gibi.
3. Surekli birlikte birşeyler yapmak isterdi. Oğlen yemek yiyelim, cıkışta birşeyler yapalım vs.
4. Mesela sosyal medyada dışarda yemek yerken sofranın resmini paylaşırdım. Gorur gormez mesaj atardı, sorduğu soru: kiminlesin?
5. Surekli iltifatlar, iyi ki seni tanımışım, sen başıma gelen en guzel şeysin vs. Bazen yalandan sallama ovguler yapardı, cok eğreti dururdu yani. Mesela cok kotu giyindiğimde cok guzel olmuşsun filan. Halbuki o gun cok kotuyumdur yani. Yapmacık ovguler işte.
6. Beni kızlardan bile kıskanırdı. Kızkıza yemeğe giderdik kıyameti koparırdı.
7. En onemli sırlarını benimle paylaşırdı. Bir tek seninle paylaşıyorum derdi. Bir de bazen cok basit sıradan birşeyi de soylerdi bana. Ama onu yaparken bile sanki dunyanın en onemli gizemini soyluyormuş gibi beni bir koşeye ceker, pısır pısır soylerdi. Biri yaklaşsa hemen panik olurdu, sanki cok gizli birşey soyluyormuş gibi. Soylediği de atıyorum dun akşam şu yemeği yedim gibi, cok sacma şeyler yani.
8. Bu boyle aylarca gitti. Tum sınıf artık bizi sevgili sanıyordu. Cunku surekli beraberdik. En sonunda adı konulmamış ilişkiye ad koyayım dedim. Duygularımı soyledim. Sen beni yanlış anladın sen benim en yakın arkadaşımsın, ben seni arkadaş olarak seviyorum ama o kadar yani dedi.
Bir erkek neden boyle davranır sizce?