Şimdi sevgılımden yeni ayrıldım sayılır fakat sınıfımdan bir cocukla samimi olmaya başladık.
Şehrime falan geldi bugun işte dışarı cıktık yeni geldim.Ama aklıma takılan su oldu ben dun aşırı kotuydum mutsuzdm dun de burada olmasına rağmen dun bulusalım havan değişsin demedi ben kotu haldeyken arkadşlarımla plan yaptım dedi.
Bugun buluştuğumuzda dunku olayın beni hayal kırıklığına uğrattığını soyledim yaptıklarıyla soyledıklerının bir olmadığını soyledim guya ben cok değerliydim kotu bir şey olduğunda hemen yanıma gelirdi falan.Ve dun umursamaz davrandı işte bayramda burada illaki ailesiyle vakit gecırıyor ama ne zaman konuşalım desem hep bir planı var.Bu da beni hırcınlaştırıyor.
Ben de bunların akabınde sunu soyledim.İsterse bir daha goruşmeyebileceğimizi soyledim.Cunku bencil olduğumu ve boyle devam edersem ne yazıkki ileride goruşemeyecgını soyledi.Ben de goruşmeyelim dedim sonra demez mi kendimi degersiz hissettim hatalarımı duzeltırım demelıydın .Ben de dedım boyle kotu ataklarım oluyor bu benım elimde değil bu değişmeyecek yalan soylemenin anlamı yok dedim.Sonra ben bir kac gun degısıp degışemeyecegım dusuneyım gorusmeyelım dedim.Sonra trip yedim.Neymiş o olgun davranmıs bugun buraya da gelmeyebilirmiş
Sizce cok mı bencilim? Hic mi goruşmesem onla?
Yeni sevgili adayııı
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yeni sevgili adayııı