Mrb kk
Arkadaşlar daha onceki konularimda eşimle aramızda sorunlar olduğunu , yaptıklarını soylemiştim. Bugun sırf yemeği 15 dakika gecikti diye soylemediğini bırakmadı. Yaz gelse de ailenin yanına gitseniz de kurtulsam sizden dedi. Merdivenleri yıkarken merdivenden duştum on carpraz bağlar zedelenmiş. Bacağım ağrıyor el acması borek yapmak uzun suruyor ondan dedim ben senin yaptigini yarım saatte yaparım dedi. Cocuğun okulu icin biriktirdiğim1000 lira para vardı. Kenara koymuştum bulmuş ben saklarim dedi. Kavga cıkarınca da madem sen zamanında hazirlamiyosun bende cocuğunun parasını harcarim. Okulu bilmem ne yaparım dedi. Sonrada bağırdı cağırdı cekti gitti. Valizimi topladım. Oğlum 5 yaşında. Anne nereye gidiyoruz dedi. Dedene oğlum bundan sonra orda yasicaz dedim. Ben babamı ozlerim diye ağlamaya başladı. Kendisiyle oynayan ilginen baba olsa icin yanmaz.Oylece kaldim. Babamda zaten cok meraklı değil bizi kabul etmeye. Bı keresinde gelirsen oğlunu bırak gel ben bu yaştan sonra buyutemem dedi. O kadar iş aradım yok yok yok. Her defasında param param param sinirlenince b.k yiyin demesinden bıktım artık. Tam bir sınır hastasi. Nefret ediyorum ondan.
Cocuk icin katlanmak...
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Cocuk icin katlanmak...