Malum bayram eşimin ailesindeydim pazar gununden beri.
Kv bulunduğum şehrin bi ilcesinde koyde oturuyor.
Genel olarak yapısı hic bir şeyi beğenmez kendisi cok akıllı herkes salak.
Bir tek kendisi calışkan cefakar fedakar vs vs vs yaz yaz bitmez tukenmez yani o denli.
Benim oturduğum mahalleye yakın eşimin dayısı oturuyor kvnin abisi yani. Kv de bugun abisine geldi abisi de evde yokmuş oradan bize gecmiş.
Benim de yan sitemde benim bi akrabam oturyor babamın teyzesi cok severim cok ton tondur kendisi.
Oraya gidecektim kv ye sende gel gidelim dedim ( hayy dikim kopsaydı)
Neyse gittik kv orda bir başladı yok sizin gibi cocuk buyutsem ben cok cile ile buyuttum ben cok calışkanım lunu yaptım bunu yaptım şimdikiler oturur akşama kadar yemek dahi yapamazlar bi anlatıyor şok oldum.

Neyse bozuntuya vermedim ama cok sinir oldum anlatamam resmen bana laf attı ya inanın başka yerde olsa soylerdim ama teyzemin yanında ayıp olmadın diye sustum.
Eşimede anlatmadım ama anladı moralimin bozuk olduğunu
Şimdi eşim genelde annesinin ağzını tutar sen karışma anne biz oyle istiyoruz faln gibi beni gerektiğinde korur ama bana karşı da anası hep iyi niyetli huyu oyle falan edebiyat yapar.
Bunun gibi cok ornek var ilk yaşanan olay değil ve artık sıkılmaya başladım şimdi tavrımı koysam mı sert bi şekilde yoksa boşverip hic takmasam mı zaten eşim yeri geldiğinde soyluyor diye
Edit: kv ikimiz baş başa iken bana karşı iyi ama birini gorunce aslan parcası

Yorum sizn