Ailemle ciddi bir şekilde kopukluk, uyuşmazlık, aymazlık var. Bunun bir kısmı, benden yana. Evet, kabul ediyorum. Problemlerim var lakin annem, babama gelince bunlarda bir sorun olduğunu duşunmuyorlar. Yani biraz once uyuyordum ve bir şekilde uyandım ve detaylara gelince, babam, anneme; sen boyle olduğun surece ben de boyle olacağım; annem, işte kaliten bu cunku bu şekilde davranıyorsun diyor. Keza abim de bu gibi durumlardan şikayetci lakin psikolog/psikiyatr/aile terapisti vs gibi kişilere gidin dediğimizde ise gerek yok diye kabul etmiyorlar.

A anneYILDIZ 'ın 01/08/2015 tarihinde acmış olduğu Vazgectim evliliğimden başlığında kendisi tarafından yazılan yazıları okuduğum vakit kalanları okumama gerek olmadığını duşundum ve az cok konuya detaylı olarak hakimim ve fikrim var. Cunku ben de benzer bir şekilde yaşıyorum.

Lutfen yardım edin ve farklı bir bakış acısı olarak her turlu duşunceye, soyleme acığım. Ne şekilde vurdumduymaz, umursamaz olarak davranabilirim ve duşunebilirim veya veya... Ne şekilde cozum uretebiliriz. Care odaklıyım. Her turlu soyleminize acığım. Kızmadan, tepki vermeden her birinize yanıt vermeye calışacağım.