Oğretmenim. Okulda bir oğretmen var cok seviyorum , ilk gorduğum andan beri etkilenmiştim aslında şoyle oldu ilk karşılaşmamız dersten cıktım briniin baktığını fark ettim oydu okulda yeni olduğum icin tanımıyordum oğretmenler odasına gectim sınra şansa oğretmenler odasındaki herkes cıktı zil caldı boş dersti o geldi hoşgeldiniz yeni misniz okdr guler yuzluydiki cok kısa bi konuşma gecti aramızda sonrada bidahada hic konuşmaya fırsat bulamadık hep başkaları oldu etrafta, bende onun bulunduğı yere pek yakın oturamadım oğretmenler odasında, o gun bu gundur 1.5 ay oldu ama hep bakıştık ne yone donsem bana baktığını fark ediyorum , bikere okul cıkışı toplanmıştık seminere gidicektik oda oğrencielrin arasından cıkıp gidiyodu biraz uzaklaşmıştıki donup arkasını bana baktı, goz goze geldik yine ama hic konuşmak icin adım atamıyoruz ikimizde cok uzuluyorum hasta gibiiym hic bişeye iştahım yok bazen ağlıyorum cok istiyorum onu o 5 yıllık oğretmen ben yeni atandım kızlar sizce bişeyler hissediyo mu neden konuşmak icin fırsat oluştur muyo bende biraz ice kapanık utangac biriyim anlamıştır muhtemelen bu yuzden vazgecer mi ilk zmnlae hep gizliden izlediğini fark ediyodum ama şimdi oyle olmuyor şimdi diceksiniz oğretmensin derslere nasıl vakit ayırıyosun bunu duşunmekten , evet oğretmensek aynı zamanda insanız duygularımız var robot değiliz iyi bir iş anlayışımın disiplinimin olduğunı duşunuyorum o konuda bir sıkıntım yok ikisinin yeri ayrı verdiğim derslerle ilgili bir sıkıntı yok kızlar, sadece ilk kez birine karşı duygu besliyorım cok şaşkınım oda aynı şeyleri hissediyomudur evde dışarda tek duşuncemm o (sınıf haric) bikere oğr odasında otururken ona doğru baktığımda bana bakıp hafif gulumsediğini fark ettim sizce konuşmak icin adım atıcak mı neden o ilk gunden sonra hic konuşamadık cok uzgunum ( sevmiyor mu