Oncelikle iyi forumlar, ben Linux Mint kullanıyorum. Daha onceden Windows 8.1 kullanmıştım ve Microsoft Edge'i cok beğenmiştim cunku cok hızlı calışıyordu. Bende Linux Mint'de kurulum ve eşitleme ozelliğini aktif hale getirme hakkında bir rehber hazırlamaya karar verdim.

Oncelikle Microsoft Edge Insider sitesine gidiyoruz. Ve Linux dağıtımımızın altyapısına gore bir dosyayı indiriyoruz.
Surprizbozan: Site

İndiriğimiz dosyaya sağ tıklayalım ve gdebi paket kurucu aracılığıyla Edge'i kuruyoruz.
Not: Arch tabanlı sistem kullanan arkadaşlar şu kodlar ile indirebilir.sudo pacman -S yay yay -S microsoft-edge-dev-bin
Surprizbozan: Dosya

Edge'i acıyoruz ve edge://flags/ adresine gidiyoruz. Ve arama kısmına MSA sign in yazıyoruz ve enabled hale getiriyoruz. Ben burada @darktower hocamın rehberindeki ayarları yapıyorum. Aynı fotoğrafları paylaşmayacağım cunku burada aynı fotoğrafları paylaşırsam hocamın rehberine ve hocama saygısızlık etmiş olurum. Bu linkten hocamın rehberine ulaşabilirsiniz.

Sormak istediğiniz veya eklememi istediğiniz bir şey olursa bana ulaşabilirsiniz. İyi forumlar goruşuruz.