Selamunaleykum değerli hanımlar. Eşim son bir kac aydır iyice kabalaşmaya başladı. Ne sorsam ne soylesem ters cevap veriyor, lanlı lunlu konuşuyor, kes sesini konuşma kapa ceneni.... uyarıyorum benimle duzgun konuş diye ama yok. O boyle konuşunca ben de canım cicim diyemem yaa ben de ters cevap veriyorum. Yani surekli birbirimize lÂf sokuyoruz. Bir de tartışmalarımızda elini kaldırıyor "bak vururum doverim" demeye başladı. Dun yine yaptı aynısını. Bebegimin idrarını almaya calışıyordum tahlil icin. Neyse aldım. Şırıngayla cektim, nasıl oldu anlamadım birden fışkırdı. Tabi beyzadenin ustune geldi. Başladı bağırmaya ama nasıl bağırıyor. "Ne bağırıyorsun ustunu cıkarırsın olur biter" dedim ama yok susmadı. Ben de "kes sesini yaa yeter bağırıp durma artık " dedim.
" bana kes senin deme yumruğu tepene indiririm" eli havada bu arada.
" sen surekli kes sesini diyince bir şey olmuyor ben deyince mi zoruna gitti? Ben de senin tepene indireydim o zaman.
Şimdi konuşmuyoruz. Benden ozur bekliyor ama dilemeyeceğim. Konu acılırsa bu hareketlerinden hoşlanmadığımı ve eğer devam ederse onunla konuşmayacağımı soyleyeceğim. Ben boyle duşundum ama başka tavsiyesi olan var mı? Sizce uslubunu nasıl değiştirebilirim? Cunku bu işin sonu iyi gorunmuyor, şiddete doğru gidiyor.
GUNCELLEME 11. SAYFADA
Eşim git gide kabalaşmaya başladı
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim git gide kabalaşmaya başladı