Benim hamileligim biraz imkansıza yakındı yani tıbbi olarak Neyseki doğal yoldan hamile kalmisim ama başta anlayamadım ihtimal vermediğim icin bunu duşuk yaparken oğrendim .Ama 1 ay sonra 7 haftalık hamile olduğumu oğrendim yani bu durumda ya duşuk olmadi ya ikizdi birisi kaldı filan dediler .Neyse bu duşuk olduktan sonra kv bir ruya gormuş gozunuz aydın sefaniz geliyor diye ama uzuluruz diye soylememiş .
Aradan aylar gecti biz erkek olacağını oğrendik ve eşimle oğrencilik yıllarından beri aklımızda olan bir ismi koymaya karar verdik birde ikinci bir isim olsun istedim daha kısa belki ilerde o ismi beğenmez diye duşundum ama bir turlu bulamadık herkes e fikir sormaya basladik kv de dahil o da ben kendi cicuklarima isim koyamadim sana hic karışmam en son hic bulamazsanız belki dedi .
Doğuma yakın eşim bir sabah ben ruya gordum sefa koyuyoduk ismi hatta ben beğenmedim sen duvara sefa yaziyodun filan dedi .Bunu annesiyle paylaşınca annesi de aa o zamana soyleyeyim ilk başta bende ruya gormuştum sefaniz geliyo diye dedi filan neyse ikinci isim sefa oldu oğlumun ismiyle cok cok uyuyor şimdiye kadar kim duysa cok beğendi filan ama baştan beri hep sanki yalan soylenmiş aslında o ruyayı esim gormemiş uyduruyo gibi geliyordu hep tartışma cıkardım ve her seferinde ben soyleyince annemde anlattı dedi durdu ki gerektiğinde cok ters bir cevap verir yani ee koydum ne olmus der bilemiyorum ..
Aramin iyi olduğu bir donemde kucuk gorunceye sordum direk değilde işte sefa iyi uydu diğer isme diye i da aynı şeyi anlattı abim telefonda ismi bulduk galiba dedi ondansonra annemde ruyasını anlattı vs .ki yapan soylemez Allah var .
Gecen yıl koylerine gittik kv yeğenine sefayi da ben buldum ama soylemedim sonra onlar iism bulduk deyince anlattım koydular sagilsunlar mutlu oldum filan deyince esime patladim sen yalan mı soyledin diye ama hala yemin ediyor ben gordum ruyayı soyleyince anlattı diye sonra kv ye neden oyle dedin deyince " ben ruyamda gordum deyince koymaktan vazgecersin diye duşunmuştum dedi .Aramız iyi değildi o zamanlar ...
Yani ne bileyim art niyetli miyim bilmiyorum .İnanın derdim kimin soylediği değil yalan soylenmiş oyun oynanmais olma ihtimali ...Yani kv gorduğu icin olduysa ve eşim yalan soylediyse diye kızıyorum ama bu kadar baskıya tartışmaya off yeter annem istedi koydum deyip cıkacak kavgayı goze alır oyle pisirik biri değil .
Yani yalan soylediyse gidip mahkemeyle sildirmyei bile duşunuyorum .
Bu arada onlarda dahil herkes ilk ismi.kullaniyor