daha once ki konum davayı acmadan onceki surecti yardımcı olan destek olan herkese cok teşekkur ederim
Boşanma davasını actım sonunda Ama davayı acana kadar bile bir suru sıkıntı yaşadım karşı taraf boşanmayı kabul etmiyordu bende anlaşmalı olup kısa sursun diye uğraştım ama sonucta cekişmeli olarak başlattım davayı
karşı taraf once boşanmayın arada cocuk var diye arayı bulmaya calıştı ben kararımın kesin olduğunu ve boşanmak istediğimi soyledim uzlaşamayınca beni suclamaya ve oğullarını savunmaya başladılar hakaret kufur şiddet her ailede olurmuş kocanmış yaparmış bu bi boşanma nedeni değilmiş bu işin altında başka bi iş varmış birileri bizimle uğraşıyormuş( benim ailemi sucluyorlar) aklıma girmişler benim vs vs
davayı actıktan sonra kp bizim ailede boşanma yok olene kadar davayı acsaniz bile boşanma olmayacak kac yıl suruyorsa sursun dediler
Resmî tatil olunca iş yerinde izin sıkıntısı da olmayınca memelekete geldim kafa dağıtmak amaclı
x kişisini de bi akrabama arattim ve gideceğimi haber verdim kızını gormek ister diye ( kendisi oğrenci olduğu icin bayram sonrası okuduğu ile donecek oyuzden gorsun istedim kacırır gibi olmasın diye vicdan yaptim) akrabalardan bir kac kişi de yanımdayken gelip aldı kızımı yarim saat sonra geri getirdi gideceğimiz icin ve dış kapının onunde dayım ve amcamla konuşuyordu evin ve arabanın anahtarını istedi vermeyeceğimi soyledim iceri girdi kapının onunde dikildi benden tekrar istedi anahtarları donup yuzune bile bakmadım
bana bakarmisin dedi
donup ne var dedim
gel iki dk icerde konuşalım bi dedi
ne konuşacaksan burda herkesin icin de konuş dedim
icerde iki dk ozel konuşalım dedi
amcam ve dayım cevap verdi ozel konisalim diye bisey yok boşanıyorsunuz siz konusacaksan burda konus dediler bi kac sn sessizlik oldu sonra yine evin anahtarını istedi eşyalarını almak icin diyorsan ya şimdi al git yada gelmemi bekle anahtar falan yok dedm yatak odasına gitti eşyalarını bi yerde toplamıştım zaten bisey bulamamış seslendi bana ebru bi bak bulamıyorum diye(sanki hic bi sorun yok aramızda bulamıyor da yardımcı olmamı istiyor) salondan cevap verdim yanına gitmedim herşey orda ya hepsini al git yada ne kadarını bulduysan istediklerinin diye
bir iki parca bisey aldı cıkarken dayima abi burası benim de evim degil mi zaten ebru 1 hafta evde olmayacak o sirada gelip evimde kalayım bi kac gun kalır duşumu alır evimde rahat kalırım ebru gelmeden eşyalarımı alıp cıkarım dedi ( ne oldu baba evinde rahat etmedin mi diyecektim) sustum
sonuc olarak bir iki eşya alıp cıktı
gelirken ona en son hediye ettigim gomleği giyip gelmişti ve o gittikten sonra ne almis diye baktim
bekarken bana yazdığı bi kağıt vardı icin de şiirler olan bana yazdığı şiirler vardı onu da eşyalarının arasına koymuştum o kağıdı ve bi kac kişisel bakm esyalarini alıp gitmişti
o gittikten sonra bizde ciktik amcamla memlekete geldik tam kapıya yetistik telefonum calmaya başladı tlf cantamdaydı ve kızım kucagimdaydi diye cevap veremedim biz iceri girene kadar 3 4 defa ust uste caldı bende amca o galiba ondan başkası ısrarla aramaz dedim tlfnu amcam actı ve bidaha bu numarayı arama eğer soyleyeceğin bisey varsa beni ara dedi bu kızı rahatsız etme artık dedi o da tm abi dedi ve bayramda buraya geleceğini soyledi
ve tekrar arabayı istedi
amcam bak biz nelerle uğraşıyoruz olaya hangi acıdan bakıyoruz (maneviyat) sen neyin derdindesin dedi tartıştılar biraz amcamla
boyle iste geldim şimdi ben ondan uzaklaşmak icin geldim buraya şimdi oda buraya geleceğini soyluyor ama benimle hic bir şekilde iletişme gecemez artık
bu surec bnm icin de cok zor
sonucta guzel gunlerde yaşamıştık
ve bugun ailemee hissettiklerimi ağlayarak anlattım
onu asla unutamayacagimi soyledim ve bizi buna o mecbur etti dedim asla ama asla yaptıklarını sindirip onunla yoluma devam edemem ben onu hayatımdan cıkarıyorum yolumu ayırıyorum ama icimden hic bir zamn gitmez 9 yılı kenara bırakıp onu unutup bi başkasıyla yapamam dedim ( bi ara tekrar evlenirsin gibi şeyler soylediler) boyle hissetmem normal mi kızlar bana yaptığı yaşattığı kotu seyleri de unutamam ama onunla gecen 9 yılı ve bana yasattigi guzel gunleride unutamam
benim bundan sonraki hayatım icin istediğim tek şey onunla evliliğimi bitirip tekrar memleketime donup kızımla guzel gunler yaşamak
Davayı actım simdi kararlı ve dik durma zamanı
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Davayı actım simdi kararlı ve dik durma zamanı