Kızlar iyi bayramlar herkese, benim bu bayramım o kadar mutsuz gecti ki şu anda da kafam allak bullak sizlerden akıl almaya ihtiyacım var.
1 bucuk yıllık evliyim eşimle aramızda cok fazla kultur farkı var ama bugune kadar bu ciddi bi sorun olmamıştı.anneler gununde anneme ve kv ye hediye aldım akşama da yemek duzenledik eşimle iki aile hepberaber anneler gununu kutladık hediyeleri verdim kv ertesi gun beni beğenmedim diye aradı tamam dedim değiştreyim arabası yok ve uzak bi yerden almıştım neyse gittim hediyeyi aldım mağazadan ona resim falan attım sordum istediğiyle değiştirdim.ramazanda illaki biZi bi yemeğe cağırırlar dedim cağırmadılar. aradan 15 gun gecti bende uğrayıp veremedim torbayı fırsat olmadı ki aciliyeti de yok yani.herneyse aile buyuğu birinin camide iftar davetine onun hediyesini de goturdum yemekten sonra da verdim.bana herkesin icinde camide hediye mi verilir ayıp diye bağırarak soylenmeye başladı kadir gecesinde herkesin icinde ayıp ya vs.dedi kalktı.sonra istemiyosun anne heralde dedim getirp veremedin mi 15 gun oldu falan dedi dondu arkasını arabaya bindi yuzume bakmadan.
Ben yuksek lisans mezunuyum iyi bi ailede yetiştim ne okul ne aile hayatımda hickimse bana bi toplulukta ayıbı oğretmedi bugune kadar ve cok ağrıma gitti.eşim o gun benim cok yanımdaydı istersen bayramda da gitmeyelim annem cahil sacmalıyo vs.hep oyle konuştu ama ertesi gun babasıyla ve annesiyle konuşmuş eve gelince bana anneminde ufak da olsa haklılık payı var goturup verseydin değersiz hissetmiş kendini dedi.ben sinir krizi gecirdim cok soylendim eşime boşanırım boyle yaparsan senden cok soğudum dedim cunku benim cocukluğum hep annemle babamın babanem yuzunden kavgalarıyla gecti ve kendime soz vermiştim kocam yanımda olmazsa eğer onu cekmicem diye ki hediye verdiğim icin ayıplanıp haksızlığa uğramak kabul edilir bişey değil.
Bayramda gittim ama 1 saat oturduk ben cok kalmak istemediğim icin.kv evlenince beni unuttun diye eşime laf soktu bi ara sonra kalkarken altınları ne yaptınız sattınız mı evde calınır bir suru soru sordu bende arabaya binince eşime niye soruyo dedim olay orda patladı kadının kotu bi niyeti yok bak ben cok doldum sana ne kadar iyi davrandılar hala altında bişey arıyosun birsuru laf etti istersem seni bi hafta kaldırtırım yazlıkta annemlerle dedi bende hadi bakalım yap kolaysa dedim sonra beni arabada itip kaktı direksiyonu falan yumrukladı.yeter artık diye.tamam 3 gun ben cok ustune gittim hep beni alttan aldı ama o lafımla patladı ailemden senin yuzunden uzaklaştım ben dedi (ki benden sonra esas daha bile yakınlaştı ailesine) sonra beni eve bıraktı bastı gitti bende eşyalarımı toparladım ona da mesaj attım gidiyorum gozumden yerlere duştun istemiyorum seni diye mesajdan sonra beni aradı evden cıkarsan biter dedi bitsin dedim kapattım. annemi aramış benim oraya gelceğimi soylemiş olayı anlatmış annem yuzunden benim ne sucum var secme şansı yok insanın demiş annem de uzulmuş sesi kotu geliyomuş haksızlık ettiğimi soyledi annesi yuzunden ona.bende duşundum oturup konuşunca hak verdim gurur yapmadım tukurduğunu yalamak gibi de olsa aşkta gurur olmaz dedim kafamı toplayıp gece geri dondum dunden beri benimle hic konuşmuyo ayrı yattı gece sabah gittim sarıldım barışalım dedim kalktı yanımdan sonra konuşuruz dedi yuzume bakmadı eve gelince baktım alyansı yoktu parmağında hic konuşmadan yemek yedik şimdi de ayrı odalardayız sizce haklı kim nasıl davranayım o kadar kafam karışık ki yorumlarınız cok onemli biraz uzun oldu kusura bakmayın.
( Bu arada eşimin terk edilmekle ilgili cok buyuk korkuları var ve bana daha once soz verdirmişti tutamıyo gibi gorundum evet ama bırakmadım 1 gece bile)
Evi terk edip geri donmek
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evi terk edip geri donmek