Slm arkadaşlar okadar yorgunum ki anlatamam.daha oncede erkek kardeşimle ilgili konu acmistim.hergun bana gelip dertlerini anlatan kazık kadar bir adam.neyse bu kardeşim askerliğini yapı geldi.ama ne yapmak her telefonda para istemeler.ben zaten bunalmisim cicuklarla.anneme ne desemde hic anlamıyor.degisen hicbisey yok.askerden geldiğinden beridirde şimdide iş sıkıntısı.hep onların derdi.bunlari anneme soyluyorum annecim bak bu kadar yuklenmeyin uzerime diyorum.annem anlatınca hak veriyor ama sonra hemen onun yanında oluyor.anneme artık seyrek gitmeye başladım.ogullarina okadar duşkunki resmen bana dayadı oğlunu.kazik kadar adam hergun bende.hep iş sıkıntısı para sıkıntısı.hep bunalıyor sanki benim hic sıkıntım yok.ev aldım tasinicam eşim cok sikisiyor haliyle ama benden medet umuyorlar.hep bı beklenti.esimin ailesinden herkes bir ihtiyacınız varmı diye soruyorlar.alinacak edilecek varmı soruyorlar.almalarindan gectim.sormalari okadar mutlu ediyor ki beni .ama benim ne annem ne babam ne kardeşim bir kere bile donuyorlar.halada benden beklenti icindeler.hatta babam hep ev alırsanız yardım ederim diyordu yıllarca.aldigimizda benim yuzume acık acık benden bişey bekleme dedi.zaten beklemiyorum da.insanin hicmi ici sizlamaz.arkamda kimse yok eşime karşı cok mahcup oluyorum.yapsinlar diyede beklemiyorum da ama bı kerede sorar insan.varsa yoksa oğulları.hep maddi sıkıntıları var yıllardır.buyuk oğlunun gereksiz borclarını kapattılar.kucuk oğlunun yine oyle.sanki ben evlat degil.birde hergun butun dertlerini sıkıntılarını insanın ustune kusarlar.anneme gidesim gelmiyor artık.cunku nezaman gitsem stres hep acık kapatmaca ve ustune duyduğum kazık gibi laflar.bilmiyorum ne olacak bu halim cok bunalıyorum.millet anasından babasından huzur bulur bende hep stres.hep belli etmemeye hep acıklarını kapatmaktan ole yoruldum ki.hep onları dinleyeceksin.ama onlar hicbisekilde dinlemezler.kardesim okadar hayatımı etkilediki anlatamam.aslinda bunun tek suclusu annem.yillardir anne lutfen benim uzerinden cek artık kazık kadar adam diyorum hala anlamıyor.ne desem boş bilmiyorum birşey dediğimde suclu ben oluyorum yapmasaydin etmeseydin diye kazık gibi laflarida yiyiyorum hep.