Herkese merhaba başlıktanda anlaşıldığı gibi 9 yıllık evli 2 cocuk annesiyim ,
ben İzmirliyim eşim Şanlıurfalı
eşimle babasının tanıştırması sonucu 3 ay goruştuk ve nişanlandık
Ben 177 boyunda 77 kg ağırlığında 35 yaşını gostermeyen guleryuzlu dost canlısı cocuklarını ve yaşamayı seven evini seven bir kadınım
Eşimde nişanlandığımızdan beri ilgisiz surprizleri sevmeyen ozel gunleri atlayan tatil izin vs gunlerinde sadece ailesiyle veya benim ailemle gecirdiğimiz bir adam
Eşimle ikinci cocuk olana kadar her evlilikte olduğu gb arada tartışmalı ama buyumeyen suskun olmayan bir evliliğimiz vardı
İki cocuktan sonrada herşeye bağıran 6,5 yaşında kızından kardeşine 4/4 luk bakmasını isteyen bana hicbir yardımı olmayan ne cocuklara bakan ne ev işleri ne yemeğe yardımcı evde birşey bozulsa aylar sonra yapan ,tahammulsuz,cıkardığı kıyafetlerini toplamaktan aciz sorumsuz rahatına duşkun takıntılı olumune inatcı genelde psikolojik şiddet gosteren zaman zamanda fiziksel şiddete eğilimli olan biri
Tabi inanın bunlarla sınırlı değil ne sokak der ne avm der asansorde kalabalıkta akrabaların yanında bağırır cağırır uzerime yurur her ortamda beni rezil eder
Ve aynı zamanda bana duygusal aclık yaşatan bir adam
sormak istediğim şu ki en son yaşadığımız kavgadan sonra anlaşmalı boşanma teklifi ettim kabul etti
Ama sonra oda bende birbirimize farkettirmeden saatlerce ağladık , ben şimdi bir boşanma protokolu hazırlattım gercekten kararlı olduğum icin onun onune koyacağım
Sizce onu okuduktan sonra ciddi olduğumu duşunup kendini duzeltirmi
Yoksa dahamı tersi olur kestiremiyorum
Yada sizde boşanmaya karar verip o aşamada barışan iyi olan oldumu
Soz konusu 2 tane cocuk olunca oyle hemen kestirip atamıyor insan
Ama duzelmesi icinde başka şansım kalmadı
Şimdiden teşekkurler,,,
9 yıllık evliliğin sonunda 2 cocuk ve herşeye bağıran her an kavga etmeye hazır bir adam ve boşanma davası acmaya hazırlanan kadın
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- 9 yıllık evliliğin sonunda 2 cocuk ve herşeye bağıran her an kavga etmeye hazır bir adam ve boşanma davası acmaya hazırlanan kadın